Voința Șendriceni - Pro Sport Vârfu Câmpului

Voința Șendriceni – Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 0-2: Succesul #20!

Două radare pe drum și o vreme care părea a se strica de la un minut la altul. Dar la 11:00, ora de start a duelului Voința Șendriceni – Pro Sport Vârfu Câmpului, meci contând pentru antipenultima etapă a sezonului de Liga 4, norii s-au răzbunat, soarele a biruit ridicând temperatura până pe la 24 de grade, iar echipa lui Dobincă a accelerat atât cât a fost nevoie pentru un nou succes. Cel cu numărul 20!

Voința Șendriceni – Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 0-2

Băieții lui Dobincă chiar au accelerat doar atât cât a fost nevoie pentru un succes. Pentru că lipsa de miză a partidei, coroborată și cu absențele – Mara, Cosmin Matei și Răzvan Ionescu – au influențat direct dinamica partidei. Asta, alături de faptul că formația din Șendriceni și-a dorit mult de tot să obțină un rezultat bun.

Golurile înscris de Cososchi încă din minutul 10 – fundașul nostru a venit ”ca Mig-ul” din propria jumătate și după două combinații rapid, a ajuns față în față cu portarul advers, pe care l-a învins ușor – și Pălimaru în minutul 72 – reușita cu numărul 23 a lui Clement în campionat – au anulat speranțele gazdelor.

Bravo, Mișu!

Ok, poate că scorul pare strâns, dar dacă veți urmări partida în integralitate, și mai ales repriza secundă, o să constatați probabil că succesul putea fi mult mai clar. Multe faze foarte periculoase de poartă și două bare, una aparținându-i tânărului Rusu, căruia merită, zic eu, să-i acordăm titlul de ”om al meciului”. Bravo Mișu, te-ai luptat la fiecare fază, ai pasat, ai șutat, ai făcut tot ceea ce așteptă de la tine antrenorul, colegii și suporterii!

Mihai Rusu, poate cel mai bun jucător al echipei noastre, la Șendriceni

Mihai Rusu, poate cel mai bun jucător al echipei noastre, la Șendriceni

Succesul #20!

Victoria de la Șendriceni a fost a 20-a contabilizată de Echipa Super12 în acest campionat. Mai pe scurt, din totalul de 66 de puncte puse la bătaie, Pro Sport a cucerit nu mai puțin de 62! Media de goluri marcate de Vârfu (85) este de asemenea impresionantă: 3.86/meci. Goluri primite: doar 14!

Rezultatele etapei a 24-a

Viitorul Albești – Inter Dorohoi, scor 1-2 (1-1 pauză)
ACS Epureni – Sportivul Trușești, 3-0 (0-0)
Viitorul Borzești – Unirea Curtești, 1-3 (1-2)
Voința Șendriceni – Pro Sport Vârfu Câmpului, 0-2 (0-1)
AS 2000 Bucecea – Partizanul Tudora, 2-1 (1-1)

Nu s-au jucat:
AFC Sulița – ACS Unirea Stăuceni
Unirea Săveni – Șoimii Bălușeni

Duminică, decernarea medaliilor de campioni!

Eii…și vin câteva săptămâni cu adevărat importante pentru viața acestei echipe, Pro Sport Vârfu Câmpului, care a dominat autoritar sezonul 2023/24 din Liga 4!

Duminica aceasta va aduce multă fericire. Jucăm cu Bucecea, echipă care caută revanșă după eșecul din semifinalele Cupei României, scor 0-6. Mai important, la acest meci, ultimul de pe teren propriu din campionat, echipa și staff-ul vor primi medaliile de campioni. Este un moment special, la care îi invităm pe toți susținătorii să participe. Sărbătorim împreună succesul echipei și le arătăm jucătorilor cât de mândri suntem de realizările lor!

Programul etapei a 25-a

Partizanul Tudora – AFC Sulița
Unirea Săveni – ACS Epureni
Sportivul Trușești – Viitorul Borzești
Unirea Curtești – Viitorul Albești
Inter Dorohoi – Voința Șendriceni
Pro Sport Vârfu Câmpului – AS 2000 Bucecea

Nu se dispută:
Șoimii Bălușeni – Unirea Stăuceni

Iar dacă partida de duminică nu are miză decât pentru oaspeți, angrenați în bătălia pentru un finiș pe podium, meciul care urmează este de o importanță deosebită pentru Pro Sport. Asta pentru că în săptămâna ce vine, Pro Sport va juca și pentru câștigarea celui de-al doilea trofeu stagional. Este vorba de Cupa României (faza pe județ), cu un ultim act în care Coso & co. vor da piept cu Sulița.

În ultima rundă vine meciul retur cu Sulița din campionat, urmat de cele mai așteptate jocuri. Pe 16 iunie, acasă, și 23 iunie, în deplasare, Pro Sport Vârfu Câmpului o întâlnește pe câștigătoarea Ligii a IV-a din Iași, în dubla contând pentru barajul de promovare în Liga a III-a!