Valorile și Misiunea noastră: Integritate, unitate, respect, profesionalism!

Orice copil din lume care joacă fotbal vrea să fie Pele. Am o mare responsabilitate în a arăta nu numai cum trebuie să fie un jucător de fotbal, ci și cum trebuie să fie un om. (Pele)

La baza oricărei echipe mari stă un set de valori care ghidează fiecare acțiune și decizie. O parte dintre aceste decizii și acțiuni stau în foi simple și reci sau stocate în hard-urile calculatoarelor. Alte valori, însă, stau în inimă și suflet. Iar acestea sunt cele mai importante.

Misiunea clubului

Încă din fazele incipiente ale noului proiect, Echipa Super 12 a dorit să fie ghidată de principii clare. Aceste valori fundamentale stau la baza construcției noastre și reprezintă busola care ne ghidează către succes și încredere reciprocă. Misiunea noastră este să promovăm fotbalul nu doar ca un sport, ci ca un instrument de dezvoltare personală și comunitară. Vrem să oferim spectacol și emoție prin performanța sportivă și să cultivăm un mediu de respect, integritate și excelență.

Obiectivul Nostru

Nu este nimic mai periculos decât să nu riști” – spunea Pep Guardiola, dar aceste vorbe sunt valabile mai ales atunci când ajungi la pasul final, cel decisiv: ZIUA DE MECI.

Până acolo este nevoie de construcție, în pași mai mici sau mai mari, cu investiții importante, care trebuie în primul rând foarte bine chibzuite. Doar așa Echipa Super 12 își va atinge principalul obiectiv. Acesta este înființarea unei școli de fotbal, unde copiii să se dezvolte sănătos, învățând și asumându-și valori morale impecabile. Dorim să atragem în proiectul nostru persoane cu o înaltă integre, profesioniste, care nu urmăresc interese personale și care își mențin principiile sănătoase în orice situație.

Valorile pe care le promovăm

Prin valorile enumerate mai jos, clubul își propune să formeze nu doar fotbaliști excelenți, ci și oameni de caracter, capabili să inspire și să contribuie pozitiv la comunitatea din care fac parte.

Unitate: Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie. Ne susținem unii pe alții în fiecare moment, pe teren și în afara lui.

Integritate:Jucăm cu onoare, respectăm regulile jocului și ne tratăm adversarii cu respect, indiferent de rezultatul de pe teren.

Ambiție: Ne străduim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, să depășim orice obstacol și să atingem cele mai înalte standarde.

Respectarea cuvântului dat: Credem în forța și valoarea promisiunilor noastre, și ne angajăm să ne respectăm cuvântul în toate interacțiunile noastre.

Fair-play: Preferăm să pierdem un meci onorabil pe teren decât să câștigăm prin subterfugii sau mici jocuri de culise. Onestitatea și jocul curat sunt fundamentul pe care ne construim succesul.

Vorbim doar prin joc: Credem că adevăratul dialog și cea mai puternică declarație se fac prin performanța pe teren. Ne dedicăm să lăsăm abilitățile noastre sportive să vorbească, arătând respect și angajament față de joc, adversari și suporteri. Ne concentrăm pe a răspunde provocărilor prin acțiune, nu prin cuvinte, stabilind standardele de excelență în fiecare meci.


Suntem în zorii unui proiect fără precedent, un proiect dedicat fotbalului de la noi din țară. Un club de fotbal clădit pe principii solide, asemenea formațiilor de top de la noi din țară și din străinătate. Misiunea clubului, valorile noastre includ respectul, integritatea, excelența și unitatea, oferind un cadru ideal pentru dezvoltarea personală și comunitară prin sport. Cei care cred în această viziune și se raliază misiunii noastre sunt invitați să ni se alăture. Împreună, putem construi un viitor extraordinar, unde performanța sportivă și valorile morale se împletesc armonios. Veniți alături de noi să creștem și să transformăm acest vis în realitate.