MISIUNEA

Misiunea noastră este să promovăm fotbalul ca un mijloc de dezvoltare personală și comunitară, să oferim spectacol și emoție prin performanța sportivă și să cultivăm un mediu de respect, integritate și excelență.

Avem ca obiectiv principal deschiderea unei școli de fotbal pentru copii pe care să-i ajutăm să se dezvolte sănătos și cu valori morale impecabile. Dorim să atragem în proiectul nostru persoane de valoare morală înaltă, integre, care nu caută să-și promoveze propriile interese, persoane cu principii sănătoase pe care nu le abandonează niciodată.

Valorile pe care le promovăm includ:

Unitate: Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie. Ne susținem unii pe alții în fiecare moment, pe teren și în afara lui.

Integritate:Jucăm cu onoare, respectăm regulile jocului și ne tratăm adversarii cu respect, indiferent de rezultatul de pe teren.

Ambiție: Ne străduim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, să depășim orice obstacol și să atingem cele mai înalte standarde.

Respectarea cuvântului dat: Credem în forța și valoarea promisiunilor noastre, și ne angajăm să ne respectăm cuvântul în toate interacțiunile noastre.

Fair-play: Preferăm să pierdem un meci onorabil pe teren decât să câștigăm prin subterfugii sau mici jocuri de culise. Onestitatea și jocul curat sunt fundamentul pe care ne construim succesul.

Vorbim doar prin joc: Credem că adevăratul dialog și cea mai puternică declarație se fac prin performanța pe teren. Ne dedicăm să lăsăm abilitățile noastre sportive să vorbească, arătând respect și angajament față de joc, adversari și suporteri. Ne concentrăm pe a răspunde provocărilor prin acțiune, nu prin cuvinte, stabilind standardele de excelență în fiecare meci.