Ultimă oră: ”Merti”, pregătit să debuteze pentru Pro Sport!

O veste bună, înaintea festivității care se anunță duminică, la Vârfu Câmpului. Confruntarea Pro Sport – AS 2000 Bucecea, ar putea coincide cu debutul unui jucător important, în tricoul formației noastre.

Este vorba de Merticariu Andrei, jucător care a semnat cu Pro Sport încă din iarna acestui an. Atacantul de 27 de ani a revenit la antrenamente, după o accidentare gravă, și are șanse mari de a debuta în partida contând pentru penultima rundă a sezonului în curs.

Experiențe în Liga a III-a

Andrei este unul dintre cei mai valoroși jucători care evoluează în #liga4 din județul Botoșani, CV-ul acestuia cuprinzând experiențe importante în Liga a III-a. De altfel, fotbalistul și-a început cariera ca junior la Inter Dorohoi, în Liga a III-a, iar după o escală la Curtești în Liga a IV-a, a revenit în eșalonul superior, evoluând pentru Darabani, Dante, Radauți și Fălticeni, acolo unde s-a și accidentat. Referitor la acest eveniment neplăcut, Merti, așa cum este mai bine cunoscut în fenomen, a declarat: ”Mă simt din ce in ce mai bine după accidentarea pe care am avut-o! A fost o accidentare groaznica in care am avut 3 intervenții la genunchiul stâng, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și multă munca mă simt mult mai puternic!”

Andrei este unul dintre cei mai valoroși jucători care evoluează în #liga4 din județul Botoșani, CV-ul acestuia cuprinzând experiențe importante în Liga a III-a.

Andrei este unul dintre cei mai valoroși jucători care evoluează în #liga4 din județul Botoșani, CV-ul acestuia cuprinzând experiențe importante în Liga a III-a.

Merti: ”Îmi doresc promovarea!”

În ciuda problemelor avute, Andrei s-a pregătit constant, pentru a reveni la forma fizică anterioară accidentării. Iar primele antrenamente alături de Echipa Super 12, l-au convins pe antrenorul Dobincă să-i ofere jucătorului primele minute în tricoul Pro Sport, la meciul de duminică cu AS 2000 Bucecea. Mai important este, însă, ca atacantul să intre în programul echipei și să se omogenizeze cu formația, cu filosofia de joc a Cip Dobincă, pentru a fi 100% apt la cele mai importante meciuri, dubla de baraj pentru promovare.

Gândurile lui Merti se îndreaptă acum către formația din Vârfu: „Îmi doresc să ajut în primul rând la promovarea formației Pro Sport și, mai apoi, să continuăm împreună în Liga a III-a și să facem o figură cât mai bună pentru a reprezenta județul Botoșani cu mândrie.”

Bine ai venit Merti!