Pentru că a urmat petrecerea! Pro Sport a devenit, oficial, campioana!

Înfrângere cu Bucecea dar….CAMPIOOOONII, CAMPIOOOONII, OLE, OLE, OLE!

Au curs hiturile în drumul către Vârfu Câmpului, pe care l-am parcurs alături de Cioacă și Porumbel. Anii 90, un BUG de prin 2000, că de, nici noi nu mai avem 18 ani. Dar senzația de relaxare era aproape tangibilă. 

Pro Sport – AS 2000 Bucecea, scor 1-2

Doar mergeam la petrece! Ok, până la festivitate, mai erau minutele partidei cu Bucecea. Dar, totuși…meci fără miză, în condițiile în care Pro Sport era deja campioană a județului, stabilită matematic încă din Sâmbăta Paștelui. Iar, conform celor spuse de Porumbel, moderatorul super simpatic al festivității de premiere, în ultimii 10 ani nicio echipă nu a mai reușit să-și adjudece titlul într-o manieră atât de clară precum a făcut echipa noastră, în stagiunea 2023/24 din Liga 4.

Rezultatul, înfrângere cu 1-2, goluri marcate de Cososchi (min. 38), respectiv Lumaicu (min.21) și Mreană (min. 62), a stricat statistica Pro Sport, care ajunsese neînvinsă în penultima rundă a sezonului. Jucătorii au fost supărați pe rezultat, Dobincă și mai tare. Fanii, așa și așa.

Pentru că a urmat petrecerea! Pro Sport a devenit, oficial, campioana!

Pro Sport Vârfu Câmpului, campioana sezonului 2023 - 2024 din Liga 4 (Botoșani)

Pro Sport Vârfu Câmpului, campioana sezonului 2023 – 2024 din Liga 4 (Botoșani)

CAMPIOOOONII, CAMPIOOOONII, OLE, OLE, OLE!

Imediat după fluierul final al partidei, s-a dezlănțuit hora bucuriei. Înfrângerea a fost uitată în doar câteva zeci de secunde, iar clasicul „Campionii, campionii, ole, ole, ole”, ieșit din sufletul și inimile jucătorilor, staff-ului și suporterilor care au umplut stadionul și împrejurimile, s-a auzit probabil până în periferiile comunei Vârfu Câmpului. O descătușare de fericire, la finele unui sezon intens, presărat cu multe obstacole dificile, dar dus cu brio la capăt de Echipa Super 12.

În stilul announcer-ilor de pe arenele mari ale Europei, Porumbel a întreținut atmosfera pe tot parcursul acestei fieste, iar micuța arenă Comunală a devenit, preț de vreo jumătate de oră, un focar de fericire și energie pozitivă.. Rând pe rând au fost invitați la microfon cei care au contribuit la buna organizare a acestui club, pe tot parcursul sezonului.

Gabi Chițanu, președintele clubului: ”Țin să mulțumesc jucătorilor, conducerii echipei și mai ales spectatorilor care au fost alături de noi, și la bine și al greu. Forța Vârfu!”

Octavian Faier vicepreședintele clubului: ”Mulțumim tuturor pentru această performanță! Vă iubesc!”

Antrenorul Ciprian Dobincă, poate principalul artizan al acestei performanțe!

Antrenorul Ciprian Dobincă, poate principalul artizan al acestei performanțe!

Maria Huțu, primar comuna Vârfu Câmpului: ”Pro Sport a fost campioană și va fi campioană în continuare. Îi felicit pe toți, conducerea, jucătorii și publicul. Consider că cele trei meciuri care se vor juca de acum ne vor aduce victorii, iar la final vom promova în Liga a III-a!”

A urmat decernarea medaliilor și tricourilor de campioni, o mențiunea specială fiindu-i acordată experimentatului Clement Pălimaru, care și-a trecut în CV încă un titlu de golgeter al sezonului.

Ultimul în ordinea acordării medaliilor a fost Lucian Tărnăuceanu, căruia i-a revenit onoarea de a primi trofeul de campioană și de a-l ridica în fața suporterilor. Jucătorii și staff-ul au explodat de bucurie, s-au detonat și câteva petarde, au sărit și dopurile sticlelor de șampanie, iar Luci, vizibil emoționat, a ridicat trofeul cu mândrie, marcând astfel un moment mult așteptat de această echipă.

Asta-i! Pro Sport este noua campioană a județului Botoșani!
Luci a ridicat trofeul care a confirmat ceea ce știam încă din Sâmbăta Paștelui: Pro Sport Vârfu Câmpului este noua campioana stagiunii 2023/24 din Liga a IV-a!

Luci a ridicat trofeul care a confirmat ceea ce știam încă din Sâmbăta Paștelui: Pro Sport Vârfu Câmpului este noua campioana stagiunii 2023/24 din Liga a IV-a!

Campioana Pro Sport țintește dubla!

Pro Sport a realizat, la finele acestui sezon, cea mai importantă performanță din istoria sa prin câștigarea titlului. Prezenți constant în Liga a 4-a de aproximativ două decenii, echipa din Vârfu a concretizat în sfârșit eforturile prin cucerirea acestui trofeu. Aceasta nu a fost o întâmplare, deoarece locul 1 a venit la finele unui sezon în care, pe lângă sprijinul autorităților locale, în viața echipei s-au implicat și vedetele social-media Stero, XBraker, FB și Tudor Buțan. Acești patru influenceri au oferit un impuls excelent echipei, aducând vizibilitate și susținere suplimentară.

Dar mai sunt câteva hopuri. De cele de la barajul de promovare vom avea timp să vorbim pe larg în următoarea perioadă, însă de primul ne mai despart foarte puține zile. Pentru că miercuri, 29 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Mecanex din Botoșani, Pro Sport își va măsura forțele cu echipa din Sulița, pentru al doilea mare obiectiv stagional: câștigarea Cupei României!

Așadar, încă un meci de o importanță specială, la care vă așteptăm în număr cât mai mare să vă susțineți favoriții. Așa cum ați fost lângă echipă pe tot parcursul sezonului, la Epureni, Șendriceni, Pomârla, Săveni și pe toate stadioanele din județ, vom fi împreună încă o dată alături de ai noștri și-i vom încuraja în stilul nostru special: VÂRFU, VÂRFU, VÂRFU!

Veniți să trăim împreună emoțiile și bucuria unui nou capitol din istoria echipei!

Hai la finala Cupei!

Hai la finala Cupei!