Trei reveniri importante în lotul Pro Sport, pentru meciul cu Viitorul Albești!

Vesti excelente pentru tehnicianul Dobincă, înaintea meciului extrem de important cu Viitorul Albești! În derby-ul primelor două clasate ale Ligii a IV-a, antrenorul formației Pro Sport Vârfu Câmpului îi va avea din nou la dispoziție pe Ovidiu Otrocol, Cosmin Matei și Clement Pălimaru.

Dacă Otro a fost suspendat pentru confruntarea cu Viitorul Borzești din cauza cumulului de cartonașe galbene, în cazul celor doi atacanți ai Echipei Super 12 a fost vorba de probleme medicale. Cosmin Matei s-a operat de apendicită imediat după meciul de la Trușești, câștigat de Vârfu cu scorul de 6-2. Pălimaru a acuzat dureri încă din prima repriză a deplasării la Epureni, scor 0-0, fiind schimbat la pauză și odihnit în partida din etapa a IX-a, câștigată de Pro Sport cu scorul de 5-0, împotriva Viitorului Borzești.

Revenirile acestor jucători sunt de bun augur, având în vedere că toți cei trei sunt oameni de bază în angrenajul echipei noastre. Mai mult, Pălimaru este unul dintre golgeterii Ligii a IV-a, cu 11 reușite în acest sezon.

Meciul Viitorul Albești – Pro Sport Vârfu Câmpului este programat duminică, 22 octombrie, începând cu ora 11:00, în etapa a X-a din Liga a IV-a și va putea fi urmărit în transmisiune Live pe canalul nostru de Youtube.
Premergător acestei runde, cele două echipe ocupă primele două poziții ale clasamentului, fiind la egalitate de puncte, 22, dar departajate de golaveraj: +23 pentru Vârfu, respectiv +20 pentru Albești.