Transferuri bombă la varfu

Transferuri bombă la Vârfu: Trei fotbaliști world-class vin pe ”Comunal”!

Transferuri bombă la Vârfu: Trei fotbaliști world-class vin pe ”Comunal”!

Fereastra de transferuri s-a închis de vreo lună, însă nu și pentru trei dintre cei mai doriți fotbaliști ai lumii. Dar de ce doar ai lumii?? AI GALAXIEI! AM SPUS!

Iar acești trei fotbaliști vânați intens de cluburi din Anglia, Italia și Craterul Mare de pe Lună, au ales!

Au ales să joace pentru Pro Sport Vârfu Câmpului!

Doamnelor și domnilor! Microbiști, băutori de apă caldă și crescători de veverițe din întreaga lume! Proaspăt semnatari ai legitimațiilor OFICIALE de joc la Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului, vi-i prezentăm peeeee:

Mr. XBRAKER, Mr. TUDOR BUȚAN & Mr. STERO

cei doi au și declarat: ”Imediat după ce ne-am întors de la Londra, unde am urmărit-o la treabă pe Tottenham și  ne-am întâlnit cu prietenul Drăgușin, ne-am dat seama că asta trebuie să facem și noi de acum! Am căutat un club pe placul nostru și am găsit! FORȚA VÂRFU”. Alături de ei, al nostru Stero, a confirmat: ”Ci rahat zîciți voi acolo?!”.

”Imediat după ce ne-am întors de la Londra, unde am urmărit-o la treabă pe Tottenham și  ne-am întâlnit cu prietenul Drăgușin, ne-am dat seama că asta trebuie să facem și noi de acum! Am căutat un club pe placul nostru și am găsit! FORȚA VÂRFU”. Alături de ei, al nostru Stero, a confirmat: ”Ci rahat zîciți voi acolo?!”.


Iar dacă Stero, prezent încă de startul stagiunii pe tricourile echipei cu sigla ”Stero Slots”, cocheta de multă vreme cu această încorporare, XBraker și mai ales Tudor Buțan intră direct în categoria achizițiilor șoc, de ultim moment.  De altfel, cei doi au și declarat: ”Imediat după ce ne-am întors de la Londra, unde am urmărit-o la treabă pe Tottenham și  ne-am întâlnit cu prietenul Drăgușin, ne-am dat seama că asta trebuie să facem și noi de acum! Am căutat un club pe placul nostru și am găsit! FORȚA VÂRFU!”. Alături de ei, Stero a confirmat: ”Ci rahat zîciți voi acolo?!”.

Bine ați venit băieți!

Lăsând gluma la o parte, ne face o mare plăcere să-i anunțăm pe suporterii echipei noastre, dar și pe cei ai rivalelor din eșalon, că cei trei creatori de conținut on-line, adevărate vedete pe rețelele social-media din România, au ajuns, cu legitimațiile de fotbaliști la ei, sub comanda antrenorului Dobincă.

În cunoașteți din mediul on-line, colindând continentele în lung și-n lat, în căutarea celor mai interesante și atractive evenimente sportive, v-ați petrecut serile urmărindu-i în sesiuni de streaming, tot timpul veseli, cu glumele și vorbele la ei.
Și de ce să ne ascundem după deget? XBraker, Stero și Tudor reprezintă transferuri importante pentru capitalul de imagine al clubului nostru, piatră de hotar în construirea unei echipe de fotbal moderne, așa cum se dorește a deveni formația Pro Sport Vârfu Câmpului.

De aici și până la a juca în partidele cu miză, în detrimentul jucătorilor Pro Sport care duc greul în Liga a IV-a, este cale lungă. Cu toate acestea, XBraker, Stero și Tudor vor fi alături de echipă, meci de meci, pregătiți să încingă distracția în tribune, uneori, și în mediul on-line, în cadrul transmisiunilor live ale partidelor, mai des.
Iar când vor fi fizic alături de formație, va fi cu show mare!

Bine ați venit băieți! Vă așteptăm cât de curând în iarbă (sau cu berea și micii în tribune) ! 

Forța Vârfu!