Partizanul Tudora - Pro Sport Vârfu Câmpului

Pentru Vârfu Câmpului, returul Ligii a IV-a începe la Tudora: Vezi toate golurile dublei cupă-campionat cu Partizanul

Pro Sport Vârfu Câmpului va debuta duminică, la Tudora, în returul sezonului 2023/24 de Liga a IV-a. Pentru echipa lui Dobincă startul nu s-a produs în weekend, atunci când s-au jucate meciurile etapei #14, pentru că  în runda respectivă Pro Sport avea meci cu Unirea Stăuceni, formație retrasă din campionat. 

Echipa Super 12 a rămas lider detașat al ierarhiei, chiar dacă rezultatele etapei au adus-o pe Viitorul Albești mai aproape de formația noastră. Succesul cu 7-3 înregistrat de ”alb-albaștri” la Săveni, au redus distanța dintre primele două clasate la 5 puncte. Pe 3 a urcat chiar Tudora, grație succesului cu Șoimii Bălușeni (4-0).

Ascendent moral

Există așadar din nou presiune, iar fiecare meci va trebui abordat la victorie de Luci, Păli, Mara & co. Dar cel puțin pentru deplasarea la Tudora, Pro Sport are de partea sa un ascendent moral extrem de solid.

Meciul va fi al treilea din acest sezon, cele două jucate până acum contând pentru turul sezonului Ligii a IV-a și sferturile Cupei României, faza pe județ. Ambele partide au fost câștigate clar și fără gol primit de ”ai noștri”.

Otro a fost încă o dată extrem de sigur în apărare, în meciul de cupă cu Tudora, câștigat de Vârfu cu scorul de 4-0.

Otro a fost încă o dată extrem de sigur în apărare, în meciul de cupă cu Tudora, câștigat de Vârfu cu scorul de 4-0.

Numitor comun: Scor la pauză, marcatori

În etapa secundă de campionat și în prezența lui Stero & FB pe ”Comunalul” din Vârfu, zarurile au fost aruncate până la pauză e băieții cu Super12 pe tricouri. Dubla lui Cosmin Matei din minutele 10 și 29 și reușita lui Pălimaru din minutul 38, au stabilit nu doar scorul pauzei, ci și rezultatul final al disputei.

Meciul de cupă a oferit un scenariu aproape identic pentru prima repriză. A fost tot 3-0 după 45 de minute, Păli a înscris din nou, chiar de două ori, după ce Grumezescu a deschis scorul. Nu a lipsi nici Matei de pe lista marcatorilor, dar în jocul din Cupa României, golul acestuia, ultimul al partidei, a venit pe final.

Vezi în clip toate golurile marcate de Vârfu Câmpului, în dubla cupă – campionat cu formația din Tudora

Așadar, vine deplasarea la Tudora. Vârfu țintește un nou succes, dar mai important, refacerea ecartului de 8 puncte în fruntea clasamentului. Pentru asta este nevoie de un succes pe terenul locului 3 din Liga a IV-a sau de un pas greșit al Viitorului din Albești, în meciul destul de complicat cu Epureniul de acasă.

Programul etapei a 15-a:
(toate meciurile se vor disputa duminică, 17 martie, de la ora 11:00)

Partizanul Tudora – Pro Sport Vârfu Câmpului
AFC Sulița – Unirea Curtești
AS 2000 Bucecea – Sportivul Trușești
Voința Șendriceni – Unirea Săveni
Viitorul Albești – ACS Epureni
Viitorul -Borzești – Șoimii Bălușeni
Inter Dorohoi stă