Tragere la sorți semifinale cupa româniei

Tragerea la sorți a semifinalelor Cupa României (faza județeană)

Asociația Județeană de fotbal Botoșani a anunțat data la care vor fi trase la sorți meciurile contând pentru semifinalele Cupei României, faza județeană. În ”careul de ași” al întrecerii a acces și Pro Sport Vârfu Câmpului, învingătoare în precedentele două tururi contra formațiilor ACS Epureni (scor 4-2) și Partizanul Tudora (scor 4-0).

Alături de Echipa Super 12, în această fază a competiției s-au mai calificat AS 2000 Bucecea, AFC Sulița și FC Nord Păltiniș, trupă care activează în liga a V-a.

Programate în manșă unică, pe teren neutru, duelurile din semifinale competiției le vom cunoaște după tragerea la sorți programată la sediul AJF Botoșani, marți, 23.04.2024, ora 12:00.

Bucecea și Sulița, capi de serie

”Împerecherea” trupelor ce vor lupta pentru finală, se face după o împărțire a celor patru echipe în două urne. În cea a capilor de serie vor fi AS 2000 Bucecea și AFC Sulița, formații superior poziționate în ierarhia finală a sezonului 2022/23 din Liga a IV-a. Cu alte cuvinte, Pro Sport Vârfu Câmpului se va duela cu una dintre cele două echipe, locurile 5 și 6 în ierarhia la zi a diviziei. După cum știm, Pro Sport conduce clasamentul Ligii a IV-a, cu 47 de puncte acumulate dintr-un total de 51. Surpriză a întrecerii, FC Nord Păltiniș este lider în Seria Nord a Ligii a V-a.

Clement Pălimaru a reușit o dublă în victoria cu Partizanul Tudora, din Cupa României

Clement Pălimaru a reușit o dublă în victoria cu Partizanul Tudora, din Cupa României

Duminică, meci de campionat la Săveni

Până la tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României, duminică, 21 aprilie, Liga a IV-a programează o nouă rundă.

În etapa nu numărul 20, Pro Sport joacă la Săveni, cu Unirea, formație de care am dispus în turul sezonului cu scorul de 6-0. Sulița, una dintre posibilele adversare din semifinalele cupei are meci greu, la Albești, în timp Bucecea, cealaltă posibilă adversară, joacă la Șendriceni.

Liga 4: Programul etapei a 20-a (21 aprilie)

Viitorul Albești – AFC Sulița
Voința Șendriceni – AS 2000 Bucecea
AS Sportivul Trușești – Inter Dorohoi
Unirea Săveni – Pro Sport Vârfu Câmpului
ACS Epureni – Partizanul Tudora
Vor sta Unirea Curtești și Viitorul Borzești