Unirea Săveni – Pro Sport Vârfu Câmpului

Liga 4, etapa #20: Unirea Săveni – Pro Sport Vârfu Câmpului | Victorie clară în turul sezonului!

Stagiunea de Liga a 4-a a ajuns la runda cu numărul 20, una în care Echipa Super12 se va deplasa la Săveni, pentru disputa cu Unirea. Iar dacă vremea se anunță destul de urâtă în ultima zi a săptămânii, cel puțin vom avea plăcerea de a evolua pe una dintre cele mai moderne arene din această parte a țării, stadionul din Săveni fiind inaugurat  în urmă cu doar doi ani.

Succes cu 6-0 în turul campionatului

Pe hârtie, trupa lui Dobincă pornește cu prima șansă și în acest joc. Unirea vine de pe locul 11, cu doar 9 puncte acumulate în 17 etape, din 3 victorii. O statistică interesantă, formația din Săveni având cifra 0 trecută în dreptul rezultatelor de egalitate.

Pro Sport plusează și la capitolul ascendent moral. În turul stagiunii, într-o partidă contând pentru etapa #7, Vârfu s-a impus clar în duelul cu Unirea, scor 6-0. Atunci au fost câte 3 goluri pe repriză, pe lista marcatorilor trecându-și numele Grumezescu, Pălimaru, cu o dublă, și Orășanul ”Mara”, cu o triplă.

Liga 4: Programul etapei a 20-a (21 aprilie)

În aceeași etapă cu numărul 20, Sulița, una dintre posibilele adversare ale echipei Pro Sport în semifinalele Cupei României are meci greu, la Albești. Urmărim și evoluția formației din Bucecea, cealaltă posibilă adversară din cupă, în fief-ul Voinței Șendriceni. Reamintim că în runda anterioară, AS 2000 Bucecea a reușit un succes important, impunându-se cu 3-1, pe teren propriu, contra Viitorului Albești, principala contracandidată a trupei din Vârfu, la câștigarea Ligii a 4-a.

Ora 11:00 Viitorul Albești – AFC Sulița
11:00 Voința Șendriceni – AS 2000 Bucecea
11:00 AS Sportivul Trușești – Inter Dorohoi
11:00 Unirea Săveni – Pro Sport Vârfu Câmpului
13:30 ACS Epureni – Partizanul Tudora
Vor sta Unirea Curtești și Viitorul Borzești

sdgs

Clasamentul la zi în Liga a 4-a

Clasamentul la zi în Liga a 4-a