Interviu TĂRNĂUCEANU LUCIAN CONSTANTIN

Tărnăuceanu Lucian Constantin, la interviurile echipei Super12: ”Cu atitudinea corectă și cu maximum de efort depus pe teren, vom ieși învingători”

Interviul săptămânii îl aduce lângă noi pe Tărnăuceanu Lucian Constantin, decarul formației Pro Sport Vârfu Câmpului.

Luci este și în acest sezon în mare formă și vine după un hattrick reușit duminică, în succesul cu 5-1 bifat de Echipa Super 12, în partida de acasă cu Voința Șendriceni.

Salut, Lucian! Cum este să fii om de bază în echipa care conduce detașat clasamentul?

Luci: Salutare! Sunt foarte fericit că fac parte din lotul echipei de pe primul loc al clasamentului. Mă simt foarte bine în familia Vârfu Câmpului, atmosfera în cadrul echipei este una foarte bună. Venirea jucătorilor cu experiență, Orasanu Mara, Cososchi Adrian, Clement Palimaru, Grumezescu Robert și Cosmin Matei, a adus un plus de valoare echipei, iar pe lângă asta sunt niște oameni de calitate și în afara terenului.

Un hattrick contra Șendriceniului, pentru un total de 8 goluri marcate de tine actualul sezon. Ataci titlul de golgeter al campionatului?

Luci: Având în vedere că sezonul trecut am terminat pe locul 3 al golgheterilor cu 35 de reușite, îmi doresc să ajut echipa cu cât mai multe reușite și în acest sezon, dar cel mai important este să câștigăm! 

Care a fost cel mai dificil meci al acestui tur de campionat?

Luci: Din punctul meu de vedere, cel mai dificil meci din acest tur a fost cu Inter Dorohoi. Este o trupă care îmbină experiența celor mai în vârstă cu dorința și energia celor tineri. Va fi o echipă care va avea multe de spus în retur.

Urmează derby-ul cu Bucecea. Ce trebuie să facem pentru a pleca învingători și din această deplasare?

Luci: Meciul cu Bucecea va fi extraordinar de greu. Am jucat câteva derby-uri Bucecea-Vârfu Câmpului și au ieșit scântei de fiecare dată! Cu atitudinea corectă și cu maximum de efort depus pe teren, cred că vom ieși învingători!

Încerci și un pronostic?

Luci: Pronostic, victorie 0-2! Hai Vârfu!