fotbal romania liga 4 etapa 12 derby bucecea

Liga 4, etapa a 12-a: Duminică, de la ora 10:00, se joacă derby-ul cu Bucecea!

DERBY CU BUCECEA! După confruntarea cu Viitorul Albești de acum două runde, formația Pro Sport va fi implicată, în etapa a 12-a, într-un nou derby. Clasica rivalitate dintre Bucecea și Vârfu Câmpului ne propune un nou episod, găzduit în acest tur de sezon de moderna arenă a adversarilor. O precizare importantă: Derby-ul de duminică, 5 noiembrie, este programat să înceapă de la ora 10:00, și nu de la 11:00, ora clasică de start a confruntărilor din Liga 4.

Încă un duel în care Echipa Super 12 are prima șansă, dar în astfel de meciuri orice se poate întâmpla. Pot fi și scântei, așa cum a declarat și decarul formației noastre, Lucian Tărnăuceanu, în interviul săptămânii și cu siguranță ne așteptăm la un meci foarte echilibrat, mai ales că Bucecea vine după o prestație excelentă și un succes cu greutate, scor 2-0 la Tudora.

Tot în această etapă, Viitorul Albești, a doua clasată,, joacă acasă cu Inter Dorohoi, o altă trupă redutabilă a seriei noastre. Tudora luptă să recupereze, la Sulița, punctele pierdute în etapa trecută, pe teren propriu. Vom încerca să rămânem conectați și la desfășurarea acestui joc, Sulița fiind adversara echipei din Vârfu, în ultima rundă a turului.

Premergător rundei, Echipa Super 12 conduce detașat ierarhia. Rezultatele etapei anterioare i-au betonat formației antrenate de Dobincă prima poziție, distanța care o separă de urmăritoarele Albești și Tudora majorându-se la 6 puncte, cu două runde înaintea finalului primei părți a campionatului. Iar prin prisma golaverajului net superior (+29, față de +15, respectiv +13), șansele ca Pro Sport Vârfu Câmpului să mai piardă titlul neoficial de campioană de toamnă sunt acum aproape nule. Asta chiar dacă în runda viitoare, Vârfu va fi angrenată, în deplasare, în derby-ul local cu Bucecea, trupă care, iată, are un final excelent de tur.

Fotbal România Liga 4, etapa a 12-a:

10:00 AS 2000 BUCECEA – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI
11:00 AFC SULIȚA – PARTIZANUL TUDORA
11:00 ACS EPURENI – UNIREA SĂVENI
11:00 VIITORUL ALBEȘTI – ACS INTER DOROHOI
11:00 VOINȚA ȘENDRICENI – INTER DOROHOI
13:30 VIITORUL BORZEȘTI – SPORTIVUL TRUȘEȘTI
ȘOIMII BĂLUȘENI STĂ

Clasament fotbal Liga 4 – Botoșani 

Clasament fotbal Liga 4 - Botoșani 

Clasament fotbal Liga 4 – Botoșani