cupa romaniei sferturi de finala

Sferturile Cupei României: Care vor fi calificatele în ”careul de ași”?

Startul în a doua parte a stagiunii competiționale 2023/24 se va produce, pentru o parte dintre formațiile Ligii a IV-a, în acest weekend. Duminică, 3 martie, pe patru dintre stadioanele județului, sunt programate meciurile contând pentru sferturile Cupei României.

Din nou cu Tudora, la Vârfu

În această fază, după cum am anunțat imediat după tragerea la sorți, formația lui Dobincă se va duela cu Partizanul Tudora. Adversarul este unul incomod, locul 4 la finele turului Ligii a IV-a, însă avem o serie de argumente solide care susțin succesul echipei noastre. Vorbim de locul de disputare al partidei, Vârfu fiind gazdă a sfertului de finală, dar mai important de ascendentul moral al formației gazdă. Lider detașat al ligii, cu transferuri extrem de interesante realizate în această iarnă, Pro Sport a dispus de Tudora, tot pe teren propriu, cu scorul de 3-0 în meciul contând pentru runda secundă a turului. Nu contează dacă vom asista la un succes la fel de clar și în acest joc, mult mai importantă fiind calificarea în semifinalele cupei.

In turul anterior din Cupa României, Pro Sport a invins cu 4-2 formația din Epureni. În aceeași fază, Tudora a câștigat cu 3-0 la Șoimii Bălușeni

In turul anterior din Cupa României, Pro Sport a învins cu 4-2 formația din Epureni. În aceeași fază, Tudora a câștigat cu 3-0 la Șoimii Bălușeni

Albești – Bucecea, cel mai tare meci al fazei

Tot în această fază a întrecerii, Inter Dorohoi speră să confirme forma excelentă din finalul anului trecut, cu un succes la Sulița. Deși în ierarhia ligii între cele două este o distanță de 7 puncte, dorohoienii fiind pe locul 2, cu 26 de puncte, ”directa” de campionat programată tot la Sulița a fost extrem de echilibrată, fiecare formația trecându-și în cont câte un punct (scor 1-1).

Dacă FC Nord Păltiniș – Unirea Curtești pare cel mai dezechilibrat joc al fazei, oaspeții fiind favoriți cel puțin prin prisma ligii superioare în care evoluează, la polul opus Viitorul Albești – AS 2000 Bucecea este fără îndoială derby-ul sferturilor. Două trupe cu ambiții serioase sezon de sezon, echipe cu jucători de calitate, care ne-au propus un meci atractiv și în turul campionatului. Din nou am avut o partidă pe care niciuna nu a reușit să o tranșeze în favoarea sa, un 1-1 consemnat după golurilor lui Paliciuc și Vatamaniuc.

Programul complet al fazei sferturilor de finală din Cupa României:

PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – PARTIZANUL TURDORA
FC NORD PĂLTINIȘ – UNIREA CURTEȘTI
AFC SULIȚA – INTER DOROHOI
VIITORUL ALBEȘTI – AS 2000 BUCECEA
Toate meciurile se vor disputa duminică, 3 martie 2024, începând cu ora 11:00