Juniorul Salcea - Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 2-3 » Rezumatul meciului!

Încă un amical câștigat! Juniorul Salcea – Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 2-3 » Rezumatul meciului!

Echipa Pro Sport Vârfu Câmpului a bifat încă o repetiție reușită, pentru startul stagiunii competiționale de primăvară-vară.

Într-un amical disputat sâmbătă, 24 februarie, la Salcea, formația lui Dobincă s-a impus în fața Juniorului, liderul ligii a IV-a din județul Suceava cu scorul de 3-2, după 1-2 la pauză. Au marcat pentru echipa noastră Clement Palimaru, Ciprian Orășanu și Cosmin Matei.

Acesta a fost al treilea meci de pregătire din intersezon, după cele cu AS Bucecea și FC Botoșani U19. Rivala din Liga a IV-a a fost depășită, pe teren propriu cu scorul de 3-0. Contra juniorilor echipei de primă ligă, Pro Sport a pierdut cu scorul de 4-6,  însă FC Botoșani U19 a marcat golurile victoriei pe final de partidă.

Duminică, meci de cupă!

Duminică, 3 martie, pe Stadionul ”Comunal” din Vârfu Câmpului, Pro Sport va juca în sferturile Cupei României, faza județeană, împotriva formației din Tudora. Startul în returul ligii a IV-a se va produce două săptămâni mai târziu (Pro Sport stă în prima etapă), atunci când formația noastră va evolua din nou împotriva Partizanului din Tudora, în deplasare. Meciul contând pentru turul campionatului a fost câștigat de Vârfu cu scorul de 3-0.

Juniorul Salcea – Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 2-3: Rezumatul meciului