Tragere la sorți semifinale cupa româniei

Adversar incomod pentru Pro Sport Vârfu Câmpului în Cupa României

Cupa României – tragere la sorți! Astăzi, 22 februarie, la sediul Asociației Județene de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală din Cupa României la fotbal.

Reamintim că echipa Pro Sport Vârfu Câmpului s-a calificat în această fază a întrecerii, eliminând-o pe ACS Epureni. Scorul partidei disputate pe „Comunalul” din Vârfu a fost 4-2.

Meci cu Tudora în sferturile Cupei României

Pentru un loc în semifinalele competiției, faza județeană, Pro Sport Vârfu Câmpului se va duela cu Partizanul Tudora, una dintre cele mai solide echipe ale ligii a IV-a. De altfel, la finalul turului, trupa din Tudora ocupa locul 4 în clasament, la doar un singur punct în spatele echipelor ce împart locurile 2-3, Inter Dorohoi și Viitorul Albești.
Meciul din sferturile Cupei României se va disputa pe data de 3 martie, formația pregătită de Dobincă fiind gazda a disputei.

Succes cu 3-0 în campionat

Totuși, ascendentul moral este de partea echipei lui Dobinca. În prima parte a campionatului, tot la Vârfu Câmpului, acolo unde se va juca și meciul de cupă, Pro Sport a trecut la pas de Tudora, scor 3-0, rezultat consemnat încă de la pauză. Au marcat atunci pentru formația noastră Matei (minutele 10 și 29) și Pălimaru (’38).

Meciul cu Tudora din turul Ligii a IV-a a fost câștigat de Vârfu Câmpului cu scorul de  3-0. Au marcat C. Matei (2) și Pălimaru.

Meciul cu Tudora din turul Ligii a IV-a a fost câștigat de Vârfu Câmpului cu scorul de 3-0. Au marcat C. Matei (2) și Pălimaru.

Programul complet al fazei

Un alt meci tare programat în această fază a competiției este Viitorul Albești – AS 2000 Bucecea. AFC Sulița va avea o misiune dificilă pe teren propriu, cu Inter Dorohoi. Surpriza competiției, FC Nord Păltiniș, va primi vizita lui ACS Unirea Curtești.
Toate meciurile contând pentru sferturile Cupei României, faza județeană, se vor disputa duminică, 3 martie, de la ora 11:00.