REZUMAT VIDEO! Viitorul Borzești - Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 1-8

REZUMAT VIDEO! Viitorul Borzești – Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 1-8

Succesul de la Borzești, coroborat cu victoria echipei din Tudora, la Albești, a făcut-o matematic campioana pe Echipa Super12 Pro Sport Vârfu Câmpului, cu 4 etape înainte de finalul sezonului 2023/24 din #liga4!

În acest moment, după 20 de partide disputate, Pro Sport are 56 de puncte cucerite, cu 14 peste a doua clasată, Viitorul Albești. Podiumul este completat de Partizanul Tudora, care a egalat-o la puncte (42) pe formația din Albești. Învinsă în ultima etapă la Epureni, scor 0-1, Inter Dorohoi (41 de puncte) a picat pe locul 4.

Rezumatul partidei Viitorul Borzești – Pro Sport Vârfu Câmpului (scor 1-8)

Ce urmează?

Duminică, 12 mai, jucăm pe teren propriu cu Albești-ul, meci contând pentru runda 23 a Ligii a IV-a. Dacă pentru noi e doar un joc de palmares, meciul are totuși miză pentru oaspeți. Viitorul va căuta, cel mai probabil, să-și apere poziția secundă, încă o performanță frumoasă a acestui club important din județul Botoșani.
Tot în această rundă, Partizanul Tudora primește vizita Voinței Șendriceni, echipă cu care Pro Sport se va duela pe 19 mai, în deplasare. Inter Dorohoi joacă, la Darabani, cu Viitorul Borzești, în timp ce Unirea Curtești are o partidă dificilă, acasă, cu Epureniul. AS 2000 Bucecea va sta, un alt meci care nu se va disputa fiind Șoimii Bălulșeni – AFC Sulița, gazdele fiind excluse din campionat.

Liga 4 - Etapa 23

Liga 4 – Etapa 23

Focusul echipei antrenate de Cip Dobincă este, însă, acum pe alte partide. În primul rând, joi 16 mai, la Pomârla, Pro Sport Vârfu Câmpului înfruntă AS 2000 Bucecea în semifinala de Cupa României. Partidă grea, într-o altă competiție în care Pro Sport speră să triumfe în actualul sezon.

Mai presus, însă, ne gândim la barajul de promovare în Liga a III-a. Se fac calcule, se anunță prime, se discută tactici de abordare a dublei respective, una care ne-a va scoate în cale pe campioana județului Iași. Lupta este strânsă acolo, lider fiind, cu 5 etape înainte de finiș.  ACS USV Iași, care a depășit-o în ierarhie pe CSM Pașcani.

Jocurile de baraj se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30, iar potrivit tragerii la sorți, Pro Sport Vârfu Câmpului va evolua în primul meci pe teren propriu.