Programul complet al returului Ligii a IV-a: Vezi când se joacă meciurile cu Inter Dorohoi și Viitorul Albești

Debutul celei de-a doua părți a stagiunii din Liga a IV-a se va produce pe data de 10 martie. Totuși, Pro Sport Vârfu Câmpului nu va evolua în prima rundă din retur, în condițiile în care echipa pe care trebuia să o întâlnească, Unirea Stăuceni, s-a retras din campionat.

Vârfu, lider al clasamentului Ligii a IV-a, va evolua în primul meci din retur la Tudora, pe 17 martie. Două săptămâni mai târziu, acasă, formația lui Dobincă dă piept cu Inter Dorohoi, a doua clasată la final de tur. Urmează un alt meci dificil, cel cu Unirea Curtești de pe 7 aprilie, în timp ce confruntarea cu Viitorul Albești, trupă ce a condus ierarhia în prima parte a stagiunii, se va juca tot pe ”Comunalul” din Vârfu Câmpului, la data de 12 mai. Pro Sport va rămâne în fața fanilor proprii și pentru derby-ul cu AS 2000 Bucecea de pe 26 mai.

Pro Sport Vârfu Câmpului a câștigat cu 2-0 deplasarea la Albești, primul gol al echipei noastre fiind semant de Robert Grumezescu

Pro Sport Vârfu Câmpului a câștigat cu 2-0 deplasarea la Albești, primul gol al echipei noastre fiind semnat de Robert Grumezescu

 

De precizat faptul că toate meciurile returului sunt programate a se disputa duminică, mai puțin cele contând pentru runda a 22-a. Sărbătorile Pascale au mutat confruntările etapei respective pentru ziua de sâmbătă, 4 mai.

La final de tur, Pro Sport Vârfu Câmpului conduce clasamentul Ligii a IV-a. Echipa Super 12 are un avans de 8 puncte față de următoarele clasate, grupările din Dorohoi și Albești. Pe locul 4 este Tudora, cu 25 de puncte, urmată de Unirea Curtești cu 24 de puncte.

Până la startul în returul stagiunii, Pro Sport Vârfu Câmpului are programat, pe 3 martie, acasă, meciul contând pentru sferturile Cupei României. Adversarul din această fază a competiției va fi cunoscut după tragerea la sorți organizată joi, 22 februarie.

Programul echipei Pro Sport Vârfu Câmpului în returul sezonului

Etapa 14 – Duminică 10 martie
PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI stă

Etapa 15 – Duminică 17 martie
PARTIZANUL TUDORA – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI

Etapa 16 – Duminică 24 martie
ȘOIMII BĂLUȘENI – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI
(Meciul se va disputa la Stăuceni)

Etapa 17 – Duminică 31 martie
PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – ACS INTER DOROHOI

Etapa 18 – Duminică 7 aprilie
ACS UNIREA CURTEȘTI – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI

Etapa 19 – Duminică 14 aprilie
PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – AS SPORTIVUL TRUȘEȘTI

Etapa 20 – Duminică 21 aprilie
CSNG UNIREA SĂVENI – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI

Etapa 21 – Duminică 28 aprilie
PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – ACS EPURENI

Etapa 22 – Sâmbătă 4 mai
VIITORUL BORZEȘTI – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI

Etapa 23 – Duminică 12 mai
PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – VIITORUL ALBEȘTI

Etapa 24 – Duminică 19 mai
VIITORUL ȘENDRICENI – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI

Etapa 25 – Duminică 26 mai
PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – AS 2000 BUCECEA

Etapa 26 – Duminică 2 iunie
AFC SULIȚA – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI