amical fc botoșani u19

Amical cu FC Botoșani U19: Vezi ziua, ora și locul de disputare!

Formația Pro Sport Vârfu Câmpului continuă seria meciurilor de pregătire ale iernii. Până în acest moment, echipa lui Dobincă a fost angrenată în amicalul cu AS 2000 Bucecea, câștigat cu scorul de 3-0, alte partide de ”încălzire” fiind cele disputate la ”Cupa de Iarnă” la Futsal.

Amical cu FC Botoșani U19

Pentru Vârfu Câmpului urmează în acest weekend un nou amical. Liderul Ligii a 4-a va da piept cu echipa Sub 19 ani a clubului local de primă ligă, FC Botoșani. Partida este programată sâmbătă, 17 februarie, la Stăuceni, începând cu ora 13:30.

Nu va fi ultima partidă de pregătire din inter sezon, Echipa Super12 urmând a disputa, în weekend-ul premergător debutului oficial în a doua parte a stagiunii, un amical cu Juniorul Salcea, locul 1 în Liga a 4-a din județul Suceava. Meciul cu Salcea se va disputa, de asemenea, la Stăuceni

Toate cele 3 goluri ale succesului din amicalul cu AS Bucecea au fost semnate de Tărnăuceanu Lucian

Toate cele 3 goluri ale succesului din amicalul cu AS Bucecea au fost semnate de Tărnăuceanu Lucian

3 martie, meci de Cupa României

Startul oficial în noul an se va produce pe data de 3 martie, atunci când Vârfu Câmpului va juca în sferturile Cupei României, faza pe județ.  În mod normal va urma încă o pauză, pentru că Pro Sport ar trebui să înceapă returul de Liga a 4-a pe teren propriu, contra Stăuceni-ului, echipă retrasă din campionat.

Ultima etapă a campionatului este programată pe data de 2 iunie. În cazul în care își va apăra prima poziție în clasament, Echipa Super12 va participa apoi la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Conform tragerii la sorți, câștigătoarea competiției pe județul Botoșani, va accede la un baraj de promovare în Liga a III-a cu cea mai bună formație a județului Iași.

În județul vecin, bătălia pentru locul 1 este mult mai echilibrată. După 16 partide, CSM Pașcani se află pe primul loc, cu 39 de puncte, secondată de ACS USV Iași, cu 38 de puncte. Pe 3 vine Victoria Lețcani (34), urmată îndeaproape de Tonmir Iașși, Moldova Cristești și Stejarul Dobrovăț.

Jocurile de baraj se vor desfășura în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30, iar potrivit tragerii la sorți, formația din județul Botoșani va evolua în primul meci pe teren propriu.