Pro Sport Vârfu Câmpului, prezentă în weekend la ”Cupa de iarnă”

Formația Pro Sport Vârfu Câmpului va fi angrenată duminică, 11 februarie, în meciurile contând pentru ”Cupa de iarnă” la Futsal. Turneul contând pentru faza grupelor a Ediției cu numărul VIII a competiției, se va disputa în sala de sport din Curtești.

Formația pregătită de Dobincă a fost repartizată în grupa E, alături de echipele ACS Epureni, Sportivul Trușești, AFC Roma și Unirea, reprezentanta gazdelor competiției.

Toate meciurile grupei se vor disputa duminică, 11 februarie, începând cu ora 10:00, formația din Vârfu urmând a evolua în competiție după următorul program.

Program ”Cupa de iarnă” la futsal

10:00 Unirea Curtești – Pro Sport Vârfu Câmpului
11:20 Sportivul Trușești – Pro Sport Vârfu Câmpului
13:30 Pro Sport Vârfu Câmpului – AFC Roma
15:20 AFC Epureni – Pro Sport Vârfu Câmpului

Câștigătoarea acestui turneu din cadrul ”Cupei de iarnă” la Futsal, alături de câștigătoarele celorlalte 4 turnee din competiție, vor evolua pe data de 25.02 în finala pe județ a cupei.

Reamintim că pe data de 3 martie, Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului va fi angrenată în meciul din următoarea fază a Cupei României. Adversarul din respectivul duel va fi cunoscut după tragerea la sorți programată în data de 27 februarie.

Pe 10 martie, când ar trebui să debuteze în returul sezonului 2023-24 din Liga a 4-a, trupa din Vârfu va sta, în condițiile în care adversarul din acea rundă, CAS Unirea Stăuceni, s-a retras din campionat. Pro Sport va juca primul meci al returului pe 17 martie, la Turdora.