as 2000 bucecea - prosport varfu campionul meci amical

AS Bucecea – Pro Sport Vârfu Câmpului: Succes clar în primul amical al anului!

AS Bucecea – Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 0-3: Start lansat în pregătirile returului!

Schimbările ca la hochei ale vremii de la Bucecea, cu episoade rapide de ploaie și vânt puternic, până la grandios ”finale” în care soarele ne-a orbit pe toți și a dat peste cap setările camerei de luat vederi, n-au avut totuși darul de a da peste cap și coordonatele acestui prim amical jucat de ”ai noștri” în 2024. 

S-a jucat așa cum ne așteptam, în sensul că ne așteptam la o primă repriză în care cei 22 de băieți să-și intre mai greu în ritm. Antrenamente s-au făcut, câteva ”miuțe” s-au mai organizat în săptămânile de după încheierea primei părți a sezonului, dar un meci de 90 de minute, este până la urmă un meci de 90 de minute, fie el și amical. Și în plus, nu putem vorbi de un amical oarecare, pentru că între localitățile vecinele Vârfu Câmpului și Bucecea a existat constant o concurență la nivel de fotbal județean. Mai exact, duminică, 4 februarie, s-a jucat un fel de ”derby amical”.

Meci nul la pauză

În prima repriză nu s-au întâmplat prea multe. Introducerea în joc a noilor veniți la Vârfu, Ionescu, Irimescu și Vechiu, plus a lui Rusu, un junior aflat în probe, au influențat, așteptat de altfel, omogenitatea echipei. Oricum, cei nominalizați au jucat la nivelul echipei, au apărut des în joc, integrarea lor perfectă în partitura tactică gândită de Cip Dobincă fiind doar o chestiune de timp.
Profitând de situația, Bucecea chiar a părut mai periculoasă în primele 45 de minute. Nici aici nu a fost vreo surpriză, AS 2000 fiind una dintre echipele extrem de dificile ale seriei.

Repriza a II-a: Bucecea vs Tărnăuceanu, scor 0-3!

Nu la fel au stat, însă, lucrurile după pauză. Pălimaru a lipsit – a fost ziua lui, deci ”La mulți ani”, Păli! – dar pe teren și-au făcut apariția ”greii” Grumezescu și Tărnăuceanu. Iar ultimul ”s-a dat în spectacol”, în fața tribunelor neașteptat de populate ale modernei arene de Bucecea. Fazele au curs la poarta excelentului portar al gazdelor, însă Lucian l-a păcălit. Și nu o dată, ci de trei ori, cu un hattrick perfect care a consfințit și rezultatul final al acestui amical.

3-0 scor final pentru Echipa Super12 Pro Sport Vârfu Câmpului, care astfel debutează în forță în pregătirile pentru partea secundă a stagiunii, una în care va lupta pentru apărarea primei poziții din ligă, dar și în ideea unei aventuri cât mai lungi în Cupa României.

3 martie, meci de Cupa României

De altfel, foarte probabil, primul meci oficial din acest an, va fi pentru Vârfu chiar în Cupa României, pe data de 3 martie. În mod normal ar urma o pauză, pentru că Pro Sport ar trebui să pășească în returul de Liga a 4-a pe teren propriu, contra Stăuceni-ului, echipă retrasă din campionat…

…Dar până atunci mai sunt câteva săptămâni și weekend-uri în care Pro Sport va juca în turnee de pregătire și meciuri amicale, toate urmând a fi anunțate aici, pe site-ul echipei, cât și pe pagina de Facebook a formației.

Vă invităm să urmăriți rezumatul amicalului de la Bucecea și tripla superbă reușită de Luci!