Fotbal România Liga a IV-a Botoșani Programul etapei a 11-a

Liga a IV-a, avancronica etapei a XI-a: Vârfu joacă acasă cu Voința Șendriceni

Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului se pregătește pentru un final de tur dificil. Menținerea pe locul 1 reprezintă obiectivul clar al echipei, iar un pas mai concret în această direcție, după cel realizat la Albești, poate fi făcut chiar în runda a XI-a, programată în această duminică. 

În această etapă Echipa Super 12 revine în fața fanilor proprii, pentru meciul cu Voința Șendriceni. Trupa lui Dobincă este favorită, dar forța adversarilor nu trebuie neglijată. De altfel, băieții din Șendriceni vin după un rezultat foarte important pentru moralul echipei, remiza obținută în compania grupării din Tudora, o altă candidată la șefia ierarhiei.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube și urmărește live toate meciurile echipei Pro Sport Vârfu Câmpului 


Totuși, în cazul unui succes, Vârfu ar putea avea o importantă șansă de a se desprinde în fruntea clasamentului. Spunem acest lucru luând în calcul programul principalelor urmăritoare. Albeștiul are meci greu, în deplasare, contra ”interiștilor” din Dorohoi, învinși doar de două ori în acest tur de stagiune. Partizanul Tudora joacă acasă, dar adversara, AS Bucecea se poate dovedi încă o dată o nucă greu de spart. De menționat faptul că după acest joc, pentru Bucecea urmează derby-ul local cu echipa Pro Sport, meci programat duminică, 5 noiembrie.

În acest moment, Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului ocupă primul loc în clasamentul Ligii a IV-a, cu 25 de puncte acumulate, din 27 posibile (Unirea Stăuceni s-a retras, iar toate rezultatele contra acestei echipe au fost anulate). Viitorul Albești și Partizanul Tudora se află la egalitate pe locul secund, cu 22 de puncte, Tudora având un meci în plus disputat. Pe locul patru se află Sulița, cu 19 puncte.

Fotbal România Liga a 4-a
Etapa a 11-a – Duminică, 29 octombrie (toate meciurile se dispută de la ora 11:00)

Partizanul Tudora – AS Bucecea
Șoimii Bălușeni – Unirea Săveni
Sportivul Trușești – ACS Epureni
Unirea Curtești – Viitorul Borzești
Inter Dorohoi – Viitorul Albești
Pro Sport Vârfu Câmpului – Voința Șendriceni
AFC Sulița stă.