Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului

Adversarii Echipei Super12 până la final de tur: Derby-ul cu Bucecea, programat pe 5 noiembrie!

Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului se pregătește pentru un final de tur cu multe provocări. Ținta o reprezintă, fără îndoială, menținerea pe prima treaptă a ierarhiei, postură în care Pro Sport a ajuns după succesul înregistrat duminică, la Albești.

Urmează, duminică 29 octombrie, duelul de acasă cu Voința Șendriceni, echipa care în etapa anterioară a reușit să surprindă, obținând un punct important în fața formației Partizanul Tudora.

Două runde importante, ultimele ale turului, se joacă în luna noiembrie. Cea mai așteptată confruntare este derby-ul cu Bucecea, programat pe 5 noiembrie. În afara rivalității locale, duelul se anunță unul dificil și prin prisma faptului că Bucecea a avut un parcurs consistent până în prezent, cu un singur eșec înregistrat cele 9 meciuri disputate.

Turul campionatului se va încheia pe 12 noiembrie, atunci când Pro Sport Vârfu Câmpului va primi vizita echipei AFC Sulița, o altă trupă cu evoluții solide în această primă parte a sezonului.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube și urmărește live toate meciurile echipei Pro Sport Vârfu Câmpului 


În acest moment, Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului ocupă primul loc în clasamentul Ligii a IV-a, cu 25 de puncte acumulate, din 27 posibile (Unirea Stăuceni s-a retras, iar toate rezultatele contra acestei echipe au fost anulate). Viitorul Albești și Partizanul Tudora se află la egalitate pe locul secund, cu 22 de puncte, Tudora având un meci în plus disputat. Pe locul patru se află Sulița, cu 19 puncte.

Fotbal România Liga a 4-a
Etapa a 11-a – Duminică, 29 octombrie (toate meciurile se dispută de la ora 11:00)

Partizanul Tudora – AS Bucecea
Șoimii Bălușeni – Unirea Săveni
Sportivul Trușești – ACS Epureni
Unirea Curtești – Viitorul Borzești
Inter Dorohoi – Viitorul Albești
Pro Sport Vârfu Câmpului – Voința Șendriceni
AFC Sulița stă.