INTERVIU ROBERT GRUMEZESCU

Interviu Robert ”Grumi” Grumezescu: ”Un pronostic pentru meciul de duminică este victoria. Nu contează scorul. Important acum este să câștigăm fiecare meci și să ne menținem acolo sus!”

Pentru interviul săptămânii l-am abordat pe Robert Grumezescu, unul dintre jucătorii decisivi ai formației Pro Sport Vârfu Câmpului, în duelul din runda anterioară cu Viitorul Albești. Pentru ”Grumi”, fotbalist experimentat, cu un CV consistent, golul marcat în derby-ul cu Viitorul a fost al 6-lea din acest campionat.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube și urmărește live toate meciurile echipei Pro Sport Vârfu Câmpului 


Salut, Grumi! Care este starea de spirit acum, în echipă?

Robert Grumezescu: Starea echipei este bună, ținând cont că venim după o victorie la Albești, dar trebuie să rămânem concentrați și pregătiți pentru meciurile ce urmează.

Ai marcat la Albești, cum este să înscrii într-o partidă cu o miză atât de ridicată?

Robert Grumezescu: Da, a fost un meci cu o miză relativ ”mică”, să spunem așa, dar ținând cont că am trecut prin foarte multe astfel de confruntări, poate și mult mai importante, a fost destul de ok. Și în legătură cu faptul că am marcat, îmi doresc să marchez la fiecare meci și să îmi ajut echipa cât de bine pot.

Cum te simți acum, pentru că știu că ai avut dureri înaintea partidei din etapa trecută?

Robert Grumezescu: Acum mă simt destul de bine, câteva lovituri după fiecare meci, dar sunt trecătoare, bine că nu e ceva mai grav. Cu Albeștiul am avut câteva dureri, dar m-am încălzit foarte bine și am putut juca, și cred că am făcut destul de bine.

Vine Șendriceniul, o formație care în etapa trecută a smuls un punct neașteptat în meciul cu Tudora. Cum crezi că va fi duelul de duminică?

Robert Grumezescu: Cu Șendriceniul o să fie destul de greu. De obicei, cu echipele mai „mici”, sunt meciuri mai grele pentru că ele își doresc mai mult. Totuși, dacă ne vom ridica la nivelul ultimelor prestații, nu cred că o să fie probleme!

Încerci un pronostic?

Robert Grumezescu: Un pronostic pentru meciul de duminică este victoria. Nu contează scorul. Important acum este să câștigăm fiecare meci și să ne menținem acolo sus!

Îți mulțumim pentru interviu, Grumi, și îți urăm cât mai multe reușite în acest campionat!