Clement Pălimaru a marcat de 4 ori pe terenul Unirii Săveni

Liga 4, etapa a 16-a: Șoimii Bălușeni – Vârfu Câmpului » Pălimaru, omul decisiv în meciul tur!

Pro Sport Vârfu Câmpului se pregătește de meciul al doilea disputat în returul actului sezon competițional. În etapa cu numărul 16, Echipa Super va da piept cu Șoimii Bălușeni, meci programat duminică, 24 martie, de la ora 11:00, la baza sportivă din Stăuceni.

Start lansat!

Debutul în sezonul de primăvară-vară a fost cum nu se poate mai bun pentru băieții lui Dobincă. Startul a presupus un meci în sferturile Cupei României, câștigat la Vârfu, contra echipei Partizanul Tudora, cu scorul de 4-0. La revenirea în campionat, duminică trecută, din contra tudorenilor, dar în deplasare, Pro Sport a bifat un nou succes clar, scor 6-1.

Astfel, premergător etapei a 16-a, Vârfu Câmpului conduce clasamentul Ligii a 4-a, cu un total de 37 de puncte acumulate, dintr-un maxim de 39. Pe locul secund, Albeștiul, cu 32 de puncte, dar și un meci în plus disputat (Viitorul va sta în runda în care trebuia să joace cu Unirea Stăuceni).

Pro Sport Vârfu Câmpului are, în acest campionat, 37 de puncte acumulate, din 39 posibile (12 victorii, o remiză)

Pro Sport Vârfu Câmpului are, în acest campionat, 37 de puncte acumulate, din 39 posibile (12 victorii, o remiză)

10 eșecuri pentru Șoimii Bălușeni

Parcursul formidabil din acest sezon, o propulsează pe Pro Sport în postura de favorită a duelului cu Șoimii. Nu este însă singurul aspect, pentru ritmul formației din Bălușeni nu este nicidecum cel mai bun. Învinsă în ambele jocuri din 2024, 1-2 la Borzești și 0-4 acasă cu Tudora, Șoimii a ajuns la 10 eșecuri în cele 14 etape disputate. Numărul punctelor acumulate este tot de 10, suficiente pentru o clasare pe locul…10.

3-0 pentru Vârfu Câmpului, în meciul tur

Din seria de înfrângeri a Bălușeni-ului, face parte și cea contabilizată în prima parte a sezonului, pe ”Comunalul” din Vârfu. În jocul respectiv, după o primă repriză echilibrată și fără goluri, Pro Sport a accelerat în partea secundă, impunându-se cu scorul de 3-0. Omul meciului a fost Clement Pălimaru, care a reușit să înscrie toate cele 3 goluri. Un hattrick perfect pentru Calu’, golgeterul la zi al Ligii a 4-a.

Rezumatul duelului cu Șoimii Bălușeni din turul sezonului:

Liga 4, etapa a 16-a: Locurile 3 și 4, față în față

Sperăm într-un succes al formației noastre, contra Șoimilor, dar suntem cu ochii și pe celelalte dueluri programate duminică, în runda cu numărul 16.

Se evidențiază confruntarea Inter Dorohoi – Partizanul Tudora, care le aduce față în față, la Darabani, pe ocupantele locurilor 3, respectiv 4 ale clasamentului. În meciul din turul sezonului, disputat la Tudora pe 3 septembrie anul trecut, Partizanul s-a impus cu scorul de 3-1. O partidă de urmărit și prin prisma faptul că în etapa a 17-a, pe teren propriu, Vârfu va primi vizita dorohoienilor.

Într-o altă partidă, Viitorul Albești joacă în deplasare la Borzești, penultima clasată. Bucecea merge la Săveni, pentru meciul cu Unirea, o altă echipă ce nu traversează un sezon prea reușit. Unirea Curtești va sta în această rundă.

Liga 4 : Clasamentul la zi al competiției

Liga 4 : Clasamentul la zi al competiției

Liga 4, etapa a 16-a: Programul complet al etapei
– toate partidele sunt programate duminică, 24 martie, de la ora 11:00

Inter Dorohoi – Partizanul Tudora (meciul se joacă la Darabani)
AS Sportivul Trușești – AFC Sulița
ACS Epureni – Voința Șendriceni
Unirea Săveni – AS 2000 Bucecea
Viitorul Borzești – AFC Viitorul Albești
Șoimii Bălușeni – Pro Sport Vârfu Câmpului
Unirea Curtești stă.


Citește și: TRANSFERURI BOMBĂ LA VÂRFU: TREI FOTBALIȘTI WORLD-CLASS VIN PE ”COMUNAL”!