stero xbraker tudor buțan

AȘEAZĂ-TE, SĂ NU CAZI! XBRAKER, STERO și TUDOR BUȚAN, VOR JUCA DUMINICĂ, LA VÂRFU CÂMPULUI!

Nu va fi meci oficial, duminică, dar Pro Sport Vârfu Câmpului este pregătită de un meci-școală așa cum nu s-a mai văzut!

Doamnelor și domnilor! Abia transferați la Echipa Super 12, pregătiți să ducă formația pe cele mai înalte culmi ale progresului și dezvoltării științifice (Ceașcă dixit !), XBRAKER, TUDOR BUȚAN ȘI STERO vor juca duminică, la Vârfu Câmpului!

Cu acordul ”principalului” Dobincă, cele trei vedete social-media din România, vor fi testate în meciul școală organizat în ultima zi a săptămânii, de la ora 11:00, pe ”Comunal”. Așa cum am informat anterior, toți trei au primit în această săptămână legitimațiile de joc la Vârfu Câmpului, având chiar posibilitatea de a evolua în meciuri din campionat sau Cupa României.

Întrebați de site-ul Echipa Super12 ”Cum ați primit vestea convocării?”, cei trei au răspuns la unison, vizibil emoționați: ”ACUMA SUNI NEBUNULE!?? AM AVUT LIVE TOATĂ NOAPTEA!!!!” . My bad!…

DAR! O sa vorbim la meci, duminică, când băieții nu doar că vor evolua, ci vor face și atmosferă alături de echipă și fanii care vor binevoi să vină la meci, chiar dacă nu va unul oficial.

Dar 100% va fi distracție!

Sunt ai noștri!

În cunoașteți din mediul on-line, colindând continentele în lung și-n lat, în căutarea celor mai interesante și atractive evenimente sportive, v-ați petrecut serile urmărindu-i în sesiuni de streaming, tot timpul veseli, cu glumele și vorbele la ei.
Și de ce să ne ascundem după deget? XBraker, Stero și Tudor reprezintă transferuri importante pentru capitalul de imagine al clubului nostru, piatră de hotar în construirea unei echipe de fotbal moderne, așa cum se dorește a deveni formația Pro Sport Vârfu Câmpului.

De aici și până la a juca în partidele cu miză, în detrimentul jucătorilor Pro Sport care duc greul în Liga a IV-a, este cale lungă. Cu toate acestea, XBraker, Stero și Tudor vor fi alături de echipă, meci de meci, pregătiți să încingă distracția în tribune, uneori, și în mediul on-line, în cadrul transmisiunilor live ale partidelor, mai des.

Iar de data asta vor fi fizic alături de formație!