CONCURS PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI - INTER DOROHOI

Pro Sport Vârfu Câmpului – Inter Dorohoi: Ghicește scorul corect și câștigă 100 lei PaySafe!

​Partida cu Inter Dorohoi, unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului pentru ambele formații, contează pentru runda cu numărul 17 a Ligii a IV-a. Meciul se va disputa duminică, 31 martie, începând cu ora 11:00, pe ”Comunalul” din Vârfu Câmpului. 

Cu ocazia acestui meci care se anunță extrem de atractiv, te invităm la concurs! Ghicește scorul corect al meciului Pro Sport Vârfu Câmpului – Inter Dorohoi și câștigă un PaySafe în valoare de 100 lei


📌Regulament:

Postează scorul corect în postarea concursului deschisă PE PAGINA DE FACEBOOK ECHIPA SUPER12
👉 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐬𝐜𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐫𝐞𝐜𝐭 al meciului programat duminică, 31 martie, ora 11:00, în etapa #17 din #liga4
👉 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞!
☝În cazul în care vor fi mai mulți participanți care vor indica scorul corect, se va realiza o extragere între aceștia cu ajutorul random.org . Un singur câștigător va primi Paysafe-ul de 100 lei.

❗Atenție: Nu va fi luat în considerare niciun comentariu editat/modificat (înainte sau după meci). Odată scorul plasat, nu mai poate fi modificat!


Succes cu scorul de 2-1 în turul campionatului

În jocul direct din turul sezonului, la Bucecea, Pro Sport și-a adjudecat toate punctele, la capătul unei confruntări extrem de echilibrate. Scorul a fost 2-1, după 1-1 la pauză, golurile fiind marcate de Sandu Silviu Andrei (min. 23), respectiv Cososchi Adrian (min. 16) și Grumezescu Robert (min. 64).

Premergător partidei contând pentru etapa a 17-a, Pro Sport Vârfu Câmpului este lider al clasamentului cu 40 de puncte, urmată de Viitorul Albești cu 35 de puncte și un meci în plus disputat. Inter Dorohoi ocupă locul 3, cu 32 de puncte.

Liga 4, etapa 17: Programul meciurilor

CS PARTIZANUL TUDORA – ACS UNIREA CURTEȘTI
AFC SULIȚA – CSNG UNIREA SĂVENI
VOINȚA ȘENDRICENI – VIITORUL BORZEȘTI
AFC VIITORUL ALBEȘTI – ȘOIMII BĂLUȘENI
ACS PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – ACS INTER DOROHOI
AS 2000 BUCECEA – ACS EPURENI
AS SPORTIVUL TRUȘEȘTI STĂ

Liga 4 – Clasamentul la zi

Liga 4 - Clasamentul la zi

Liga 4 – Clasamentul la zi