”Gâlșeava” cu Săveniu’: 6-0, trei bobițe pe repriză! Vezi rezumatul meciului!

Două constante au existat în meciul Echipa Super12 Pro Sport Vârfu Câmpului – Unirea Săveni. Prima a fost cioara care s-a căznit aproape întreg meciul să spargă nuca pe care pusese ciocul. Hop în copac: Lansareeee! Nimic!….Hop și a doua, a zecea, a douăzecea oară….Lansare și nimic… Deși inteligentă, înaripata încă nu s-a prins că pământul de care căuta să spargă nuca, nu-i asfalt.
​A doua a fost calitatea și forța (net) superioare ale echipei noastre. O spune scorul, 6-0, dar și felul în care meciul a curs către acest rezultat. Aceasta pentru că încă din startul jocului plusul elevilor lui Dobincă (în continuare îngândurat) a făcut diferența. Nu trecuseră decât 10 minute până când Vârfu a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Tărnăuceanu a șutat bine, plasat, dar reflexul portarului oaspeților a făcut-o până și pe tanti Saveta, de peste drum de stadion, să exclame: OMG!

Succes conturat de la pauză

🥅Deschiderea scorului s-a produs până la urmă în minutul 16, prin Grumăzescu, iar desprinderea a venit imediat. Pălimaru a fost autor, vârful echipei noastre trecându-și în cont, în minutul 18, a 11-a reușită personală din campionat. Scor 2-0, iar spectatorii din tribuna modernizată a ”Comunalului” din Vârfu prevedeau deja dezastrul pentru Unirea, o echipă spectaculoasă, bună în atac, dar și cu numeroase carențe defensive.
S-a făcut chiar 3-0 până la pauză, gol Orășanu ”Mara”, al 7-lea succes din tot atâtea partide stagionale, fiind deja conturat. De apreciat este faptul că formația lui Dobincă pare a accelera din ce în ce mai bine, pe măsură ce etapele trec. Parcă și victoriile se leagă mai ușor, un aspect îmbucurător ținând cont de faptul că principala rivală la locul 1, echipa din Albești, pare ușor obosită. Remiză în etapa anterioară și un succes la limită, scor 1-0, în runda a 7-a, la Sulița. Din spate vine tare Partizanul Tudora, echipă pe care, însă, Pro Sport a învins-o deja în turul stagiunii, scor 3-0 la Vârfu Câmpului.

6-0 final + Drona nu ”a văzut” offside-ul

Am insistat puțin pe situația la zi din ierarhie și mai puțin pe meci, pentru că repriza a doua a disputei cu Unirea Săveni nu a adus nimic ieșit din comun. Dimpotrivă, a părut trasă la indigo cu prima, ai noștri ”ca brazii!” marcând de alte 3 ori, cu șanse de a majora și mai mult diferența. Au bifat duble Orășanu și Grumezescu, rezultatul final fiind pecetluit de golul lui Boscu, o super-execuție pe care o puteți vedea în rezumatul meciului (link în comentarii), picată cu câteva secunde înainte ca centralul Tanasă Mihail Gabriel să fluiere finalul partidei și să curme, într-o anumită măsură, suferința adversarului.
Momentele haioase nu au lipsit nici în acest joc și bineînțeles cele mai mult au venit dinspre spectatori. Comentarii amuzante, cu tâlc, câteva vorbe de duh, multe trimiteri la mame (de unde le-or cunoaște chiar pe toate?!) – toate din partea unui public care a umplut la maximum tribuna, acum chiar frumoasă (nu ar strica și un acoperiș) a Comunalului.
I-a depășit însă pe toți comentariul primit pe e-mailul redacției noastre, în care un suporter al săvinenilor (așa am concluzionat) s-a declarat indignat de faptul că două din goluri au fost filmate special din dronă, pentru a nu se vedea offside-urile clare în care erau jucătorii din Vârfu. Prietene, la Epureni, etapa viitoare, aducem VAR-ul! PROMITEM!
Între timp, însă, Echipa Super12 Pro Sport Vârfu Câmpului a ajuns la 7 victorii în tot atâtea meciuri. Parcurs perfect pentru care băieții și staff-ul trebuie felicitați din tot sufletul!