Interviu Orășanu Leonard Ciprian

Flash interviu cu ”Mara” Orășanu Leonard Ciprian

După ”Mister” Dobincă, săptămâna trecută, astăzi discutăm cu Orășanu Leonard Ciprian!  Mara, așa cum este cunoscut în lumea fotbalului de la noi din județ, este nu doar un mijlocaș de bază, ci și unul dintre cei mai experimentați jucători ai formației Pro Sport Vârfu Câmpului!

Cum ți s-a părut meciul de la Epureni (n.r. scor 0-0, primele puncte pierdute în campionat de Echipa Super12)? Ne-am aflat într-o zi mai puțin inspirată sau am avut de-a face cu un adversar foarte puternic?

Mara: Doar ghinionul a făcut să nu câștigăm jocul de la Epureni! Nu ar trebui să trecem cu vederea și meritul adversarului, care a părut mai determinat decât noi. Noi am intrat cu încredere, iar ei ne-au readus cu picioarele pe pământ!

Te întreb, așa cum l-am întrebat și pe mister Dobincă: Care a fost, în opinia ta, cel mai dificil meci până acum?

Mara: Cel mai dificil meci pentru mine a fost cel cu Dorohoiul. Este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum!

Următorul meci este cu Viitorul Borzești. Cum crezi că va decurge această partidă?

Mara: E un meci relativ ușor, jucăm împotriva unei echipe proaspăt promovate, pe teren propriu, deci nu ar trebui să avem probleme. Totuși, ținând cont că nu vom fi în formula completă, trebuie să fim mai serioși și concentrați.

Finalul turului este foarte tensionat. Avem meciul cu Albeștiul peste două runde. Crezi că acest joc va decide campioana de toamnă?

Mara: Se întâlnesc două echipe care aspiră la titlul de campioană. Fără îndoială, cine va ieși învingător în meciul Albești – Vârfu Câmpului, va fi un serios candidat la titlul de „campion de toamnă”! Dar rețineți că în fotbal, ”bobocii” se numără doar la final de primăvară!
Campionatul este lung și cred că echipa care va fi constantă și nu va pierde puncte cu echipele mai mici va ieși învingătoare la final! Forza Vârfu!