Cupa României - Etapa 4 (1)

Cupa României: Duminică avem meci acasă!

Meci de Cupa României! Turul stagiunii de Liga 4 s-a terminat, cu Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului lider autoritar al ierarhiei, dar confruntarea cu Sulița de pe 11 noiembrie nu a fost ultima oficială din acest an. 

Pentru că în continuare condițiile meteo sunt bune, Asociatia Judeteana de Fotbal Botosani a decis ca duminică, 19 noiembrie, să fie programată o rundă din Cupa României la fotbal. Este vorba de etapa a 4-a, prima disputată de Vârfu în acest sezon, una în care, conform tragerii la sorți, trupa lui Dobincă va primi vizita colegei de eșalon, ACS Epureni.

Duelul poate fi considerat de formația noastră o revanșa, prin prisma rezultatului din campionat. Pe 8 octombrie, cele două au remizat la 0 pe terenul din Epureni, acesta fiind singurul duel al turului din Liga a 4-a în care Pro Sport nu a reușit să câștige toate punctele puse în joc.

Programul etapei a 4-a din Cupa României

În aceeași etapă a Cupei României, Inter Dorohoi are meci la Vicoleni, echipă de Liga a 5-a, în timp ce Viitorul Albești primește vizita Viitorului Borzești. Partizanul Tudora, o altă protagonistă a sezonului în curs de Liga a 4-a, merge la Bălușeni. Din postura de câștigătoare a campionatului în sezonul precedent, Unirea Curtești stă în această fază a întrecerii.

Meciul Pro Sport Vârfu Câmpului – ACS Epureni, este programat duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 11:00, pe stadionul ”Comunal” din Vârfu.

Programul etapei a 4-a din Cupa României
Duminică, 19 noiembrie

NORD PĂLTINIȘ – VOINȚA ȘENDRICENI
ACS VICOLENI – ACS INTER DOROHOI
AFC VIITORUL ALBEȘTI – FC VIITORUL BORZEȘTI
PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – ACS EPURENI
ȘOIMII BĂLUȘENI – PARTIZANUL TUDORA
AS 2000 BUCECEA – UNIREA SĂVENI
SPORTIVUL TRUȘEȘTI – AFC SULIȚA
ACS UNIREA CURTEȘTI STĂ