UNIREA CURTEȘTI - PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI

Unirea Curtești – Pro Sport Vârfu Câmpului: A doua deplasare în fief-ul campioanei en-titre!

După victoria din dificila confruntare cu Inter Dorohoi, Pro Sport se pregătește de un nou meci tare! Duminică, de la ora 11:00, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a, trupa lui Dobincă va evolua la Curtești, pe terenul Unirii, campioana stagiunii 2022/23 din Liga a 4-a.

Victorie cu 3-2 în tur

Pentru Echipa Super12 aceasta va fi a doua deplasare a campionatului la Curtești. Și în tur am jucat pe terenul Unirii, din cauza unor evenimente găzduite atunci de Comunal. Totul s-a terminat cu bine, Vârfu câștigând în fața Unirii cu scorul de 3-2, după 2-1 la pauză.

Partida a fost dificilă, succesul conturându-se pe final. Curteștiul a deschis atunci scorul, prin Arapașu în minutul 29, egalarea venind 6 minute mai târziu, grație reușitei lui Grumezescu. În repriza secundă, Pălimaru a dus scorul la 3-1, după golurile din minutele 74 și 75, dar Unirea nu s-a lăsat și a redus din diferență în minutul 85, prin Horiceanu.

Urmărește rezumatul partidei Pro Sport Vârfu Câmpului – Unirea Curtești, contând pentru turul stagiunii 2023/2024 din Liga 4:

Start fals de retur

Deși ne așteptăm să întâlnim un adversar motivat de ideea unui rezultat bun contra liderului, de spus ar fi și faptul că Unirea Curtești nu a plecat prea bine în returul de campionat. Mai exact, campioana en-titre nu are niciun succes în cele 3 meciuri disputatei, formația trecându-și în palmares doar două puncte, după remizele cu Bucecea (1-1, acasă) și Tudora (1-1, în deplasare). La Sulița, în etapa a 15-a, Unirea a pierdut cu 3-4, după 1-4 la pauză.

Mai mult de atât, Curteștiul a fost angrenată și în una dintre surprizele importante ale sferturilor din Cupa României, faza pe județ, pierzând la penalty-uri meciul din deplasare cu Nord Păltiniș, formație de liga a 5-a.

Situația poate fi pusă și pe seama faptul că Unirea a pierdut în iarnă câțiva jucători exponențiali. Doi dintre aceștia, Vechiu Mircea și Ionescu Constantin Razvan, au devenit acum jucători importanți în angrenajul echipei cu care tehnicianul Pro Sport, Ciprian Dobincă, speră să obțină locul 1 la finalul stagiunii.

Vechiu Mircea și Ionescu Răzvan au evoluat în turul sezonului pentru Unirea Curtești

Vechiu Mircea și Ionescu Răzvan au evoluat în turul sezonului pentru Unirea Curtești

Programul etapei a 18-a: Duminică 7 aprilie

Unirea Săveni stă în runda cu numărul 18. În aceeași postură ar putea fi și Inter Dorohoi, dacă Șoimii Bălușeni vor decide să nu se prezinte la acest joc. Ar fi a treia neprezentare pentru Șoimii, care ar duce, automat, și la excluderea din campionat.

A doua clasată, Viitorul Albești, primește vizita Șendriceniului, în timp ce AS 2000 Bucecea are meci la penultima clasată, Viitorul Borzești. Sportivul Trușești, adversara Pro Sport-ului din runda viitoare, joacă pe teren propriu cu Partizanul Tudora.

SPORTIVUL TRUȘEȘTI – PARTIZANUL TUDORA
ACS EPURENI – AFC SULIȚA
VIITORUL BORZEȘTI – AS 2000 BUCECEA
VIITORUL ALBEȘTI – VOINȚA ȘENDRICENI
ACS UNIREA CURTEȘTI – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI
ȘOIMII BĂLUȘENI – INTER DOROHOI
UNIREA SĂVENI STĂ

Clasamentul la zi al Ligii a 4-a

Clasamentul la zi al Ligii a 4-a