Pro Sport Vârfu Cmmpului - Viitorul Borzești

Pro Sport Vârfu Câmpului – Viitorul Borzești: Absențe și ”11-le” probabil pregătit de antrenorul Dobincă

Pro Sport Vârfu Câmpului va evolua în etapa a 9-a a sezonului, pe teren propriu. Adversara îi va fi Viitorul Borzești, grupare care a căzut pe ultima treaptă a ierarhiei, după excluderea din campionat a Unirii Stăuceni.

Posturile pe care se află trupele care se vor înfrunta pe ”Comunalul” din Vârfu, duminică, 15 octombrie, de la ora 11:00, sunt total diferite. Dacă Viitorul Borzești are un singur punct acumulat în cele 7 runde disputate, cel câștigat în remiza de acasă cu Șendriceniul, Echipa Super 12 este neînvinsă în această stagiune: 19 puncte acumulate (punctele victoriei cu Unirea Stăuceni nu mai sunt contabilizate), și un golaveraj solid, 23 – 5. Pro Sport ocupă locul 3 provizoriu, în spatele formației din Tudora, care a disputat un meci în plus, și a echipei din Albești, care a marcat cu două goluri în plus.


Abonează-te AICI la canalul nostru de Youtube și urmărește live toate meciurile echipei Pro Sport Vârfu Câmpului 


Există câteva absențe pentru acest duel, în tabăra echipei antrenate de Dobincă. Otrocol este suspendat, iar Cosmin Matei rămâne indisponibil până la confruntarea cu Albeștiul din etapa următoare. De asemenea, vârful Pălimaru a acuzat dureri și este incert pentru meciul din etapa a 9-a.

Primul ”11” probabil pentru duelul cu Viitorul Borzești:

Florea – Boscu, Cososchi, Ghibea, Ciornea – Amarinei, Ov. Dumitras – Tărnăuceanu, Orășanu, Dumitriu – Grumezescu


Cel mai important meci al rundei a IX-a le opune, la Tudora, pe Partizanul și Viitorul Albești, principalele contracandidate ale formației din Vârfu la locul 1. Tot în această etapă se dispută și AFC Sulița – AS 2000 Bucecea, confruntarea echipelor care luptă în acest moment pentru locul 4 în ierarhie.

Duminică, 15 octombrie:

11:00 Partizanul Tudora – Viitorul Albești
11:00 AFC Sulița – AS 2000 Bucecea
11:00 Șoimii Bălușeni – Sportivul Trușești
11:00 Unirea Curtești – Unirea Săveni
11:00 Inter Dorohoi – ACS Epureni
11:00 Pro Sport Vârfu Câmpului – Viitorul Borzești
Voința Șendriceni stă.