Pro Sport Vârfu Câmpului - Sportivul Trușești

Pro Sport Vârfu Câmpului – Sportivul Trușești, în etapa #19 din Liga 4: Oaspeții, fără victorie în acest sezon!

Bătăliile stagiunii 2023/24 din Liga a 4-a continuă în acest weekend. După remiza din deplasare cu Unirea Curtești, scor 2-2, în runda cu numărul 19 Pro Sport Vârfu Câmpului revine pe teren propriu, pentru confruntarea cu Sportivul Trușești.

Duminică, 14 aprilie, de la ora 11:00, Echipa Super12 va fi implicată în meciul cu Sportivul Trușești. Va fi un duel la polii ierarhiei, în care formația lui Dobincă pornește cu prima șansă. Argumentele sunt solide.

6-2 pentru Vârfu, la Trușești

Pe de o parte luăm în calcul ce s-a întâmplat în turul stagiunii. În etapa a 6-a de campionat, pe data de 24 septembrie, la Trușești, Pro Sport s-a impus clar, scor 6-2. Atunci am asistat la două reprize opuse ca desfășurare. Gazdele au deschis repede scorul, în minutul 7, din penalty, Vârfu întorcând scorul până la pauză, prin reușitele lui Pălimaru și Orășanu.

Partea secundă a jocului a fost, însă, la discreția Echipei Super12. Marcatorii din prima repriză au recidivat, încă o dublă fiind semnată de Tărnăuceanu. Scorul final a fost 6-2, Sportivul marcând, prin Ursulescu, un gol de generic.

Urmărește rezumatul partidei Sportivul Trușești – Pro Sport Vârfu Câmpului, scor 2-6

Sportivul Trușești, fără victorie în acest sezon!

Nu putem trece cu vederea parcursul oaspeților de duminică. Deși prin prisma evoluțiilor, inclusiv a prestației din turul cu Vârfu, Sportivul poate că ar fi meritat poate mai multe puncte în acest sezon, clasamentul prezintă o situație dură pentru echipa din Trușești, ultima în ierarhie, cu doar 4 puncte și niciun succes contabilizat în 16 etape. Sportivul are 52 de goluri încasate, a doua cea mai slabă defensivă a campionatului, după Unirea Săveni (64) și cel mai slab atac (17). În runda anterioară, gruparea din Trușești a pierdut acasă cu Tudora, scor 1-4.

Liga 4 – etapa a 19-a

Suntem conectați la duelul de la Vârfu, ce pune în joc alte 3 puncte importante în economia sezonului, dar suntem cu ochii și pe meciul de la Bucecea. Moderna arenă din localitate va găzdui cel mai important joc al etapei, cel dintre echipa locală, AS 2000 și Viitorul Albești, principala contracandidată a formației noastre, la ocuparea locului 1. Trebuie să o recunoaștem, vom ține în acest joc cu rivalii locali din Bucecea.

O altă partidă interesant al etapei le aduce față în față pe Inter Dorohoi și Unirea Curtești, formațiile clasate pe locule 3, respectiv 7. Partizanul Tudora, locul 5 al clasamentului, primește vizita Unirii Săveni, trupă pe care Vârfu Câmpului o va înfrunta pe 21 aprilie, în etapa a 20-a.

Programul etapei #19

PARTIZANUL TUDORA – UNIREA SĂVENI
AFC SULIȚA – VIITORUL BORZEȘTI
AS 2000 BUCECEA – VIITORUL ALBEȘTI
ACS INTER DOROHOI – ACS UNIREA CURTEȘTI
ACS PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI – AS SPORTIVUL TRUȘEȘTI
VOINȚA ȘENDRICENI – ȘOIMII BĂLUȘENI
ACS EPURENI STĂ

Clasamentul la zi al Ligii a IV-a

Clasamentul la zi al Ligii a IV-a