Fotbal România Liga a 4-a

Fotbal România Liga a 4-a: Programul etapei a 10-a | Se joacă marele derby!

Marele meci urmează! Duminică, de la ora 11:00, Echipa Super12 Pro Sport Vârfu Câmpului joacă pentru prima poziție cu Viitorul Albești, în deplasare! 

Ne pregătim de un duel tare, care poate stabili campioana de toamnă a Ligii a IV-a. Șansele sunt perfect egale în confruntarea de duminică, fiecare trupă având atuurile sale. A evidențiat-o și domnul Braduțu Brașoveanu, președintele Viitorului, în interviul acordat: ”Noi venim cu tinerețea, Albeștiul având o trupă de perspectivă, care dorește să facă performanță, Pro Sport Vârfu Câmpului plusând în ceea ce privește maturitatea și experiență”. Cu alte cuvinte, să fie fotbal, să fie spectacol!


Abonează-te la canalul nostru de Youtube și urmărește live toate meciurile echipei Pro Sport Vârfu Câmpului


Tudora joacă la Șendriceni. Bucecea stă

Tot în etapa a 10-a, Partizanul Tudora caută să-și recupereze punctele pierdute etapa anterioară, acasă, cu Albeștiul, în deplasarea de la Șendriceni. Sulița, locul 5, pare favorită în partida de acasă cu Șoimii Bălușeni, în timp ce Inter Dorohoi caută să-și majoreze zestre de puncte cu un succes la Borzești, ultima clasată. AS Bucecea 2000 stă, formația trebuind să fi disputat în etapa a 10-a meciul cu Unirea Stăuceni, echipă retrasă din campionat.

Fotbal România Liga a 4-a – Programul etapei a 10-a:

DUMINICĂ 22 OCTOMBRIE

11:00 VOINȚA ȘENDRICENI – PARTIZANUL TUDORA
11:00 AFC SULIȚA – ȘOIMII BĂLUȘENI
11:00 UNIREA SĂVENI – SPORTIVUL TRUȘEȘTI
11:00 ACS EPURENI – UNIREA CURTEȘTI
11:00 VIITORUL ALBEȘTI – PRO SPORT VÂRFU CÂMPULUI
13:30 VIITORUL BORZEȘTI – ACS INTER DOROHOI
AS 2000 BUCECEA stă

Clasamentul la zi: