Transferuri pro sport vârfu câmpului Vechiu Mircea Ionescu Răzvan

Doi campioni cu Unirea Curtești, noii jucători ai formației Pro Sport Vârfu Câmpului!

Echipa Super 12 Pro Sport Vârfu Câmpului continuă să se întărească pentru a doua parte a campionatului 2023/24. Obiectivul fixat este deja cunoscut, câștigarea Ligii a 4-a și atacarea promovării în eșalonul superior, după disputarea barajului.

Astfel pe lângă perfectarea primului transfer al iernii, Irimescu Adelin, un winger de 24 de ani o eficiență deosebită în fața porții, staff-ul trupei din Vârfu a reușit la începutul acestei săptămâni alte două transferuri de efect. Este vorba de Vechiu Mircea și Ionescu Constantin Răzvan, ambii campioni cu Unirea Curtești la finele stagiunii precedente din Liga a IV-a.

Mircea Vechiu: ”Cu un grup unit si multa muncă, ne vom atinge obiectivele”!

În vârstă de 34 de ani, Mircea Vechiu este de meserie atacant, însă se descurcă la fel de bine și în postura de mijlocaș. Pe lângă aventura la Curtești, noul fotbalist al lui Cip Dobincă a mai jucat la formații precum FC Vorona, Avântul Albești și Luceafarul Mihai Eminescu.

În această iarnă Mircea  ai fost curtat și de alte cluburi, dar a ales oferta de la Pro Sport Vârfu Câmpului, unde speră să bifeze performanțe importante:  ”Alături de staff si jucătorii de super calitate de aici, vom căuta să ne atinge obiectivele fixate. Primul este câștigarea campionatului, dar la fel de importantă este și Cupa României”, a declarat Mircea pentru site-ul echipei. Legat de promovare, jucătorul consideră că ”este prea devreme sa vorbim de acest aspect, avem mult de munca si trebuie sa luăm totul pas cu pas. Cu un grup unit si multa muncă, putem reuși

Mircea Vechiu: ”Cu un grup unit si multa muncă, ne vom atinge obiectivele”!

Mircea Vechiu: ”Cu un grup unit si multa muncă, ne vom atinge obiectivele”!

Ionescu Răzvan: ”Promovarea în liga a treia ar trebui sa fie țelul nostru comun”

În vârstă de 30 de ani, Ionescu Răzvan este un fundaș cu experiență al Ligii a IV-a. A dobândit-o jucând la Curtești, dar și alte două formații cu ambiții ale județului nostru, respectiv Sănătatea Darabani și Viitorul Albești.

Nici el nu a dus lipsă de propuneri de transferuri în această iarnă, dar a acceptat în cele din urmă să îmbrace tricoul Echipei Super. Chiar el ne explică de ce: ”M-a atras în primul rând interesul real al oamenilor care se ocupă de echipă și care investesc. În același timp, importante au fost și condițiile care sunt puse la dispoziție la fiecare meci, peste nivelul ligii. Nu în ultimul rând faptul ca echipa se afla pe primul loc al campionatului și are șanse reale la câștigarea cupei.

Răzvan și-a fixat pentru anul 2024 o serie de obiective proprii, dar și cele pe care speră să le atingă alături de Pro Sport Vârfu Câmpului:” În primul rând sper să fiu sănătos și sa stau departe de accidentări. Apoi îmi doresc pun umărul la realizarea obiectivelor clubului pe cât de mult posibil. Promovarea în liga a treia ar trebui sa fie țelul nostru comun.”

 

Ionescu Răzvan: ”Promovarea în liga a treia ar trebui sa fie țelul nostru comun”

Ionescu Răzvan: ”Promovarea în liga a treia ar trebui sa fie țelul nostru comun”

Pro Sport Vârfu Câmpului: Strat în pregătiri!

Noii veniți urmează a fi integrați în echipă, cu ocazia celor trei meciuri amicale fixate în luna februarie, dar și a turneelor la care Pro Sport va participa.

Printre grupările cu care Pro Sport se va confrunta, se numără Juniorul Salcea, liderul ligii a 4-a din județul Suceava, AS Bucecea, o grupare solidă a Ligii a 4-a de la noi din județ și FC Botoșani U19. Se așteaptă un răspuns și de la încă o echipă de liga a 3-a.

Datele de disputare ale jocurilor ar putea fi următoarele:

03 Februarie –  AS 2000 Bucecea
17 Februarie –  FC Botoșani U19
24 Februarie –  Juniorul Salcea

De asemenea, pe data de 11 februarie 2024, la Sala Sporturilor din Curtești, începând cu orele 10:00, are loc turneul semifinal al campionatului județean de fotbal pe teren redus. Echipa noastră le va avea ca adversare pe Unirea Curtești, Sportivul Trușești, AFC Roma și ACS Epureni, formație cu care trupa lui Dobincă s-a confruntat de două ori în prima parte a sezonului (0-0 în campionat și 4-2 în Cupa României).

În cazul în care va reuși să câștige grupa, Pro Sport Vârfu Câmpului va participa pe data de 25 februarie la turneul final. După această dată, va fi anunțat programul de disputare al jocurile până pe 3 martie, dată când trupa #echipasuper12 va disputa primul meci oficial din 2024. Este vorba de confruntarea din turul 5 al Cupei României, partidă în care Pro Sport va fi gazdă.