ACS USV Iași - Pro Sport, returul barajului de promovare în Liga a 3-a!

Vezi cum poți ajunge la ACS USV Iași – Pro Sport, returul barajului de promovare în Liga a 3-a!

ACS USV Iași – Pro Sport

S-a pierdut o bătălie, în duelul câștigat la Vârfu Câmpului de ieșeni, scor 1-2, dar marea confruntare nu a fost încă decisă! Duminică, la Iași, echipa noastră este pregătită să lupte pentru a-și atinge obiectivul: promovarea în Liga a 3-a.
Pentru asta avem nevoie de sprijinul vostru, al celor frumoși și devotați suporteri. Hai cu noi la la Iași, pentru a fi alături de echipa Pro Sport și de acești băieți minunați, care au făcut istorie în sezonul competițional 2023/24!

📅 Duminică, 23 iunie 2024
🕕 Ora 17:30
📍 Stadion ”Emil Alexandrescu” Iași (Copou)

Respectându-ne valorile care ne definesc – unitate, respect și fair-play – vom izbândi! Împreună putem depășim orice obstacol, iar cu determinare și multă concentrare, putem transforma această mare provocare, într-o victorie de răsunet!


Programul deplasării la returul ACS USV Iași – Pro Sport

Hai să-ți însoțești favoriții în returul barajului de promovare în Liga a III-a! Fii alături de Pro Sport în deplasarea la ACS USV Iași. La ora 13:30, 50 de suporteri vor porni de la Vârfu Câmpului spre Botoșani, pentru ca la ora 14:00, autocarele să demareze spre Iași. Meciul retur se va juca pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din cartierul Copou, casa echipei de primă ligă, Politehnica Iași.

În acest moment, mai sunt câteva locuri disponibile, așa că ai timp să te alături și tu! Vino să-ți susții echipa și să trăiești emoția unui meci decisiv alături de ceilalți fani. Atmosfera de pe stadion și energia suporterilor vor face ca această deplasare să fie una de neuitat.

Nu rata ocazia de a-ți încuraja favoriții într-un moment crucial pentru promovarea lor. Împreună putem să facem diferența!

Succes, băieți! Forța Pro Sport! ⚽💪🍀