INFOGRAFIC: Lista jucătorilor cu peste 1000 de minute jucate în prima parte a sezonului

Campionatul a intrat în pauza de iarnă, deci e timpul statisticilor! Azi vă prezentăm lista jucătorilor care au evoluat peste 1000 de minute pentru formația Pro Sport Vârfu Câmpului, liderul detașat al Ligii a IV-a, în prima jumătate a sezonului 2023/24.

Șapte jucători intră în acest top, trei fiind fundași: Ciornea, Otrocol și căpitanul Cososchi. Și astfel se poate înțelege soliditatea și siguranța apărării Echipei Super12, care a încheiat turul sezonului cu doar 7 goluri primite în 12 etape.

Alți trei dintre jucătorii cu peste 1000 de minute jucate, au contribuit în mod direct la numărul mare de goluri marcate. Este vorba de Pălimaru, Grumezescu și Tărnăuceanu, ultimul fiind chiar lider în statistică, cu 1092 de minute. Cei trei au adunat nu mai puțin de 29 de reușite, aici fiind inclus și meciul de Cupa României cu ACS Epureni, scor 3-2 și partida cu Unirea Stăuceni, scor 4-1, formație retrasă din campionat. Nu apare în topul minutelor jucate, pentru că a absentat câteva runde din cauza unei operații, Cosmin Matei, marcator a 7 goluri. De alte 8 ori a marcat Orășanu ”Mara” Leonard.

Foarte util echipei, Boșcu Ovidiu, mijlocașul nostru de 38 de ani, care aleargă mai mult ca unul de 18 ani, a adunat 1022 de minute în prima parte a stagiunii.

Lista jucătorilor cu peste 1000 de minute jucate în turul sezonului!