stero-dorohoi-fotbal

Interviu Stero, sponsorul echipei Gloria Ultra: ”Nimic nu vine fără multă muncă. Iar un strop de noroc, nu strică nicicând!”

Chiar și în ciuda programului său extrem de încărcat Stero, sponsor al Gloriei Ultra, a avut amabilitatea de a răspunde, în stilul său simpatic, caracteristic, la câteva întrebări.

Aflăm despre sprijinul său constant față de echipă și gândurile sale pentru sezonul în curs al Gloriei Ultra.

Reporter: Stero, încep cu o întrebare simplă: cât de bogat ești, pentru că circulă zvonuri…?

Stero: Nu consider că sunt bogat, doar am un confort financiar care îmi permite să mă concentrez pe job 100%.

Reporter: Acum, serios: câte ore muncești pe săptămână? Mi-ai arătat programul tău și era foarte încărcat!

Stero: Totul a devenit ca un serial TV gen “Tânăr și neliniștit.” Deci, cam zi de zi trebuie să fiu live cu comunitatea „SteroArmy.” Este multă treabă, multă de tot, dar o fac cu mare plăcere.

Reporter: De câțiva ani buni, organizezi concursuri, tombole și tot felul de turnee care îi țin pe fani conectați pe canalul tău, aproape seară de seară. Care sunt cei mai faini oameni pe care i-ai întâlnit în toată această perioadă?

Stero: Nu am o categorie anume de oameni pe care îi plac mai mult sau mai puțin. Mă adaptez și cu haterii și cu oamenii decenți. Ideea e așa: dacă vorbești civilizat, îți răspund civilizat; dacă ești hater și înjuri din senin, ai dat de dracu’. Eu sunt gazda, iar dacă vine un „pocnit” care înjură ca la ușa cortului, nu pot să tac, să-l invit la masă, să scot o ciorbă și o salată bio și apoi să-i mulțumesc că mă jignește. Dacă ești hater, sunt și eu hater. Dacă ești om ok, suntem pe aceeași lungime de undă!

Reporter: Ce te-a determinat să devii sponsorul echipei Gloria Ultra?

Stero: După cum știe toată lumea, am practicat fotbal toată tinerețea mea și nu pot sta departe de acest sport. Din momentul în care mi s-a propus această colaborare,  pentru mine a fost un mare DA!

Reporter: Care sunt așteptările tale de la acest sezon al echipei?

Stero: Știi că sunt un tip ambițios; inițial, să ajungem în playoff, dar mi-aș dori să îi văd pe locul 1. Însă, știu asta, nimic nu vine fără multă muncă. Iar un strop de noroc, nu strică nicicând!

Reporter: Când ne mai vedem la Dorohoi?

Stero: O să mai vin la Dorohoi când îmi permite timpul, când vor fi meciuri tari. Dar cu siguranță că voi fi prezent și la alte partide din acest sezon.