Interviu Răzvan Zetu, Președintele Clubului Gloria Ultra: ”În viață contează inima, nu vârsta sau experiența!”

Interviu Răzvan Zetu, Președintele Clubului Gloria Ultra: ”În viață contează inima, nu vârsta sau experiența!”

Cu ocazia meciului de acasă cu CSM Bacău și lansării celui de-al doilea număr din seria Programelor de meci realizate de Gloria Ultra, am avut plăcerea de a discuta cu Răzvan Zetu, președintele clubului. În acest interviu, Răzvan ne vorbește despre pregătirile echipei pentru această confruntare importantă, evoluția clubului și planurile de viitor. O privire din interior asupra strategiei Gloria Ultra și a ambițiilor echipei noastre!

Reporter: Răzvan, cum trăiește un președinte de club meciul echipei pe care o conduce?

Răzvan Zetu: Cu o intensitate aparte, aș spune. La fiecare meci simt un amestec de sentimente: pasiune, stres, responsabilitate. Mai ales pentru că sunt genul de om care mă implic total în tot ceea ce se întâmplă în viața echipei, pe teren și în afara lui.

R: Cât de complexă este munca unui președinte de club?

R.Z.: Chiar dacă vorbim de Liga 3, consider că este destul de complexă, deoarece implică multiple responsabilități care acoperă aspecte diverse, cum ar fi cele financiare, administrative, sportive sau chiar de relații publice. Vorbim de o muncă destul de diversificată și solicitantă, și asta pentru că, spre deosebire de eșaloanele superioare, aici nu ai în spate o echipă administrativă foarte numeroasă sau împărțită pe departamente de lucru.

R: Ți-am pus întrebarea anterioară pentru că acum aș vrea să ne dezvălui câtă muncă s-a depus în vară pentru a închega acest lot valoros și tânăr al Gloriei Ultra?

R.Z.: Suntem mulțumiți de ce am realizat în această vară, chiar dacă nu am avut mult timp la dispoziție. Provocarea a fost reorganizarea întregului club, nu doar formarea lotului de jucători. A fost o muncă colectivă foarte bine coordonată, cu o viziune clară. Am avut de la bun început o strategie bine gândită și o colaborare strânsă între noi, stafful administrativ și antrenori. Am știut de la început ce ne dorim și am acționat conform direcției stabilite.

R: Avem unul dintre cele mai tinere loturi ale Seriei 1. Aceasta este strategia clubului? Se dorește promovarea unor jucători și propulsarea acestora către eșaloanele superioare?

R.Z.: Da, este o strategie a clubului! În formarea lotului, accentul l-am pus pe jucători tineri, cu potențial de dezvoltare, dar care să aibă deja o mentalitate profesionistă, să aibă experiență măcar la nivelul Ligii 3 și dorința vie de a se afirma, de a ajunge mai sus. Strategia noastră de a investi în tineri este una clară și bine gândită. Pe lângă ei, avem și câțiva jucători cu mare experiență. Ca și club, dorim să ne dezvoltăm odată cu jucătorii noștri, nu doar în Liga 3, ci și la niveluri mai înalte.

R: Un obiectiv tangibil pentru Gloria Ultra, în actualul sezon al Ligii a III-a?

R.Z.: Obiectivul nostru principal pentru acest sezon este să construim o echipă solidă și competitivă, concentrându-ne pe dezvoltarea echipei pe termen lung. Vom lupta pentru fiecare punct și pentru o clasare cât mai bună, dar obiectivul nostru în acest sezon este consolidarea echipei. Îmi doresc foarte mult calificarea în play-off. Clasarea în primele 4 ar pregăti terenul pentru obiective și mai ambițioase în sezoanele următoare.

R: Care sunt, în opinia ta Răzvan Zetu, principalele favorite la promovare?

R.Z.: FC Bacău și Știința Miroslava!

R: Dacă ai putea transmite un mesaj echipei înainte de intrarea pe teren, ce le-ai spune pentru a-i motiva?

R.Z.: Le-aș spune că nu contează vârsta sau experiența. Ce contează în viață este inima. Inima pe care ei o pun în fiecare duel, fiecare pasă, fiecare șut. Să intre pe teren cu capul sus, cu inima deschisă și cu hotărârea că nu vor lăsa nimic la voia întâmplării. Să iasă de pe teren fără regrete!

Ai și un pronostic pentru acest joc din etapa a IV-a?

R.Z.: De obicei, mă feresc să dau pronosticuri. Mi-aș dori să devenim o echipă care joacă cu pasiune și încredere fiecare meci. Să avem atitudinea corectă, indiferent de provocările pe care le întâmpinăm. Astfel, vom avea rezultate și o identitate puternică, cu spirit de luptă. Îmi doresc să devenim o echipă greu de învins, indiferent de adversar.

Contând pentru runda #4 din Liga a III-a, Seria 1, meciul Gloria Ultra – CSM Bacău este programat sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17:00, pe Stadionul ”1 Mai” din Dorohoi.